Speltips

Match/event
Luleå HF - Malmö Redhawks
Datum
27/11 - 2021
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Luleå FT
Odds
1,85
Rygga Spelet
Speltips SHL

Luleå – Malmö – 27/11

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 27 november, 2021

Under lördagen rullar SHL:s grundserie vidare då Sveriges bästa ishockeyliga bjuder på full omgång. Många härliga och på förhand intressanta matcher ska spelas. Vi har valt att rikta blickarna mot Norrbotten och mötet mellan hemmastarka Luleå och Malmö.

Starkt hemmalag

Luleås säsong började lite sisådär, men under den senare tiden har man fått ordning på grejerna och även avancerat uppåt i tabellen. För tillfället ligger man på en stabil femteplats med sina34 inspelade poäng på 20 matcher. Man är endast två poäng bakom fyran Leksand, som dessutom spelat en match mer än Luleå.

Rent formmässigt har man vunnit varannan match i de fem senaste omgångarna och det har blivit sex vinstmatcher på de nio senaste holmgångarna. Man har därmed en ganska stabil form och lär vara på den övre halvan av tabellen för att stanna.

Just på hemmaplan är man erkänt bra och har visat upp ett mycket fint spel på slutet. Faktum är att man tagit fyra raka trepoängare i Coop Norrbotten Arena. Allra senast besegrade man Brynäs med 4-2 och innan dess nollade man såväl Djurgården (7-0) som Timrå (4-0). Dessförinnan var det Färjestad som fick se sig besegrade med 1-2.

Finns inga ursäkter

Nu är det slut på ursäkter. Så här långt har Malmös säsong varit en stor besvikelse. Det stjärnspäckade Skånelaget har endast skrapat ihop 25 poäng på 21 matcher och ligger på en elfteplats (!) i tabellen. Det ska även tilläggas att man bara är en ynka poäng före tolvan Brynäs.

Formen är dessutom ruskigt svag då laget endast vunnit en av sina sex senaste matcher. Den vinstmatchen kom mot ett Färjestad med sargat självförtroende. Under de två senaste matcherna har man tappat 1-0 till förlust mot Brynäs och 3-1 till förlust mot Rögle. Vidare har nederlagen kommit på hemmaplan. Laget har endast spelat in två trepoängare på sina 15 (!) senaste matcher.

Bortsett från lagets senaste bortavinst har Malmö fem raka bortaförluster. Det lär inte bli lättare i eftermiddag då man möter ett, för dagen, ruskigt starkt hemmalag. Lägg därtill att Malmö verkligen inte trivs i Norrbotten. Skåningarna har nämligen sju (!) raka bortaförluster mot Luleå. Dessutom har samtliga kommit efter ordinarie speltid, där sex av bataljerna slutat med en tvåmålsförlust eller mer.

Dagens speltips

Luleå har hittat en fin stabilitet i laget och är på en direktplats till kvartsfinal för att stanna. För tillfället går man riktigt bra på hemmais, vilket fyra raka trepoängare vittnar om. Malmö har däremot svarat för en ruskigt usel säsong och har endast segrat i en av sina sex senaste matcher. Dessutom möter man Luleå på bortaplan, något man normalt sett inte alls trivs med. Faktum är att skåningarna förlorat sju (!) raka matcher i Norrbotten mot dagens motståndare. Tillika samtliga efter ordinarie speltid. Ett Malmö, med sargat självförtroende, ska inte kunna ha något att hämta i afton. Luleå FT finns till 1,85 hos Betsson och det spelet synas tveklöst.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x