Speltips

Match/event
Israel Adesanya vs Alex Pereira
Datum
13/11 - 2022
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
Tiden går ut - Nej
Odds
1,95
Rygga Spelet
Speltips UFC

Israel Adesanya vs Alex Pereira 13/11

MMA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 11 november, 2022

UFC 281 bjuder på några riktigt bra fighter och eventet avslutas med en titelmatch mellan Israel Adesanya och Alex Pereira. Adesanya som vunnit mot samtliga utmanare han har mött, ska nu ta sig an ett familjärt ansikte då en tidigare motståndare inom kickboxning har förtjänat sig en chans att ta bältet. Riktigt bra fight väntar!

Mötts tidigare

Adesanya har varit för bra för hans division med hans 11 av 11 vinster i mellanvikts divisionen. Han har till och med mött bland annat Whittaker två gånger och då vunnit båda. Han är helt klart på en nivå över resterande fighters i hans division men nu har det dykt upp en ny motståndare som gjort sig förtjänt en chans att ta bältet av Adesanya. Och denna motståndare är dessutom någon Adesanya har mött tidigare, dock inom kickboxning.

Två gånger har Adesanya och Pereira slagits i kickboxning där Pereira vann båda matcherna. Första gick till domslut där Adesanya lika gärna hade kunnat vinna efter en väldigt jämn match. Den andra var inte lika jämn då Pereira inte lät det bli upp till domarna utan avslutade Adesanya via KO i den tredje ronden. Pereira är än idag den enda som någonsin avslutat Adesanya via knockout. En riktigt härlig bakgrundshistoria till denna fight då Pereira också gick över till MMA och har nu tagit sig så långt att han förtjänat en chans att ta bältet av just Adesanya.

Endast gått tre fighter i UFC

Pereira är minst sagt en riktigt bra fighter som han bevisat inom kickboxning och även i hans korta karriär inom MMA. Sju matcher har han gått inom MMA vilket är väldigt lite om man jämför med de flesta fighters idag. Dock är det mycket på grund av att han var kickboxare innan och nyligen valde att gå över till MMA. Han blev signad av UFC år 2021 och har gått tre fighter sen dess där han vunnit samtliga.

Så att han har lite erfarenhet inom MMA och inte minst inom UFC med hans bara tre matcher är ett faktum. Men han har som sagt varit aktiv inom kickboxning väldigt länge så erfarenhet av fighting har han verkligen. Dessutom hans två vinster över Adesanya kommer ge han ett litet mentalt övertag. Men i slutändan så är detta en helt ny match och dessutom i en annan sport. Sen var det ungefär 5 år sen dom slogs sist och en hel del har hänt sen dess, inte minst att Adesanya har visat sig vara en av de bästa mellanviktare någonsin.

Speltipset

Adesanya ska återigen försvara sitt bälte och denna gång mot en gammal motståndare. Adesanyas fighter brukar inte vara så fartfyllda och spännande men det är mycket på grund av att han helt enkelt varit för bra för sina motståndare. Men denna gång så tror jag att det kan bli annorlunda och jag förväntar mig att Pereira inte kommer vilja gå samtliga fem ronder. Jag tror vi kommer att få se ett avslut av någon fighter så speltipset blir att tiden inte går ut till 1,95 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x