Speltips

Match/event
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
Datum
07/12 - 2020
Matchstart
02:15
Spelbolag
Spel
Chiefs Ö 33.5 & Kelce TD
Odds
2.05 / 1.80
Rygga Spelet
Speltips NFL

Kansas City Chiefs vs Denver Broncos 7/12

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
Joakim
Publicerad: 5 december, 2020

En tredje match till denna Söndag som börjar 02:15 svensk tid där Kansas City Chiefs, som är extrema favoriter i mötet, möter Denver Broncos. Frågan som ställs inför denna match är inte VILKA som vinner utan HUR MYCKET som Kansas kan vinna med. Tråkigt dilemma men kan fortfarande bli en väldigt rolig match att titta på då Mahomes & co sällan misslyckas med att underhålla

Chiefs offensiv ångade på emot Buccaneers!

I första kvarten kastade Mahomes för cirka 250yards. 210 utav dessa passande yards gick till Tyreek Hill som ledde 17-0 efter 15minuter. En sack fumble för Mahomes ledde till en touchdown för Buccs men 20-7 var halvtidsställningen. Trots att det bara var två touchdowns som var skillnaden mellan lagen, hade Chiefs dominerat matchen HELT hittills och deras defensiv såg inte ut att låta Brady passa över 5yards någon gång.

I andra halvlek gjorde Chiefs återigen en touchdown som Hill sprang in, hans tredje för kvällen. 27-10 var ställningen men Tampa Bay kom närmare efter att de gjort två touchdowns i fjärde kvarten. 4Minuter kvar av matchen och Chiefs hade bollen och lyckades få den att ticka tillräckligt mycket för att Tampa Bay aldrig skulle få tillbaka den. Flera first downs på deras springspel och matchen var över! Trots 27-24 resultatet kan man inte påstå att matchen var så jämn, utan hade lika gärna kunnat sluta 56-10. Mahomes passade för 462yards, Hill tog emot bollen för 269yards och även Kelce var där uppe med 82yards!

Denver Broncos med en WR som QB sist!

Väldigt svårt att ta något ifrån förra matchen för Broncos när FYRA (!) av deras Quarterbacks var skadade / på Covid-19 listan. De tvingades därmed ta in en wide receiver ifrån sitt practice squad, som spelade quarterback för fyra år sedan. Även den matchen var över innan den hade börjat. Drew Lock är tillbaka till denna match och förväntas göra lite mer än de 13 passningsyards som de fick förra matchen.

Trots att de hade en wide receiver som QB rullade deras springspel helt okej där de sprang för 100yards. Nackdelen var ju att det + de 13 som de fick passande, inte räckte till mer än ett field goal. Saints vann matchen med Taysom Hill med 31-3 och det kommer vara ett helt annat Broncos som vi ser denna söndag!

Dagens speltips

Trots att Broncos kliver in med sin huvudQB igen kommer de inte ha en chans denna match! Chiefs offensiv ser väldigt bra ut och sist de mötte Broncos blev det 43-16. Denna gången spelas det i Kansas inför cirka 20 000 hemmafans dessutom! Väldigt olika oddssättningar gällande poängen på Chiefs och Betsson har ett fint!

Därför väljer jag att spela på att Kansas City Chiefs gör Ö 33.5 poäng i matchen till oddset 2.05 hos Betsson (2.5units)

Samt att Travis Kelce gör minst en TD i matchen till oddset 1.80 hos William Hill (2units)

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x