Speltips

Match/event
Karlskoga - Södertälje - 16/1
Datum
16/01 - 2022
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Karlskoga FT+Ö4,5
Odds
2,03
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Karlskoga – Södertälje 16/1

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 16 januari, 2022

Under söndagseftermiddagen bjuds vi på ett par matcher ifrån HockeyAllsvenskan. Bland annat ett möte mellan formstarka Karlskoga och formsvaga Södertälje.

Närmar sig serieledning

Säsong efter säsong levererar Karlskoga toppresultat, men faller alltid på målsnöret gällande SHL-biljett. I skrivande stund ligger man på en finfin tredjeplats i HockeyAllsvenskan efter att ha spelat in 63 poäng på 32 matcher. Laget är endast två poäng bakom tvåan MODO och tre poäng efter serieledaren, HV71.

Den nuvarande formen är formidabel då man lyckats vinna åtta (!) matcher i följd. Under denna segersvit har man bland annat besegrat ettan HV71, fyran Björklöven, femman Kristianstad och sexan Västerås. Det är självklart oerhört starka papper.

För tillfället gör man mycket mål framåt och släpper ”alltid” åtminstone in ett par mål bakåt. Faktum är att hela 14 raka matcher slutat med totalt 5+ mål där elva raka fajter slutat med att såväl Karlskoga som sin motståndare gjort minst två mål vardera. Det är ganska unikt.

Kräftgången fortsätter

Södertälje får inte alls spelet att fungera och ligger nästsist i tabellen då man endast registrerats för 29 poäng på 30 holmgångar. Laget är blott två poäng före jumbon Troja/Ljungby. Dock är det endast tre poäng upp till tolvan Tingsryd och elvan Almtuna. Säsongen är således långt ifrån körd.

Bottenlagets form är inget att skryta med. Senast blev man nollade hemma mot AIK (0-3) och inkasserade sitt åttonde (!) raka nederlag. Lägg därtill att man faktiskt haft ett ganska ”enkelt” spelschema under denna period. Bland annat har man mött jumbon Troja/Ljungby två gånger, likaså elvan Almtuna. Trots det har det alltså blivit ideell förluster.

Bortaspelet är dessutom horribelt då man endast lyckats vinna en (!) av sina elva senaste matcher på resande skridsko. Den segern kom dessutom mot bottenkollegan Tingsryd, vilket inte är jättemycket att skryta om. Under den nyss nämnda perioden har laget bland annat blivit nollade tre gånger, där 0-10 (!) mot Västervik verkligen sticker ut. Det ska inte kunna ske i Sveriges nästbästa ishockeyliga.

Dagens speltips

Karlskoga FT+Ö4,5 synas till 2,03 hos Betsson.

Allt pekar givetvis på att Karlskoga vinner i eftermiddag. Det vore en superskräll om inte så blev fallet. Karlskoga FT står dock i 1,55, vilket är för lågt. Lägger man däremot till Ö4,5 mål skjuts oddset upp till 2,03 gånger pengarna. Det behövs knappast någon vidare motivation för Karlskoga FT, men Ö4,5 kan fördjupas aningen. Karlskoga har nämligen spelat 14 (!) raka matcher med totalt 5+ mål (två efter OT/SO). Vidare har tio av Södertäljes elva senaste slutat med 5+ mål (två efter OT/SO). Lägg därtill att 17/18 senaste inbördes mötena slutat med 5+ mål (två efter OT/SO), där de 15 senaste fajterna slutat efter ordinarie speltid. Karlskoga har dessutom stått som segrare i tre raka matcher och 16 av de 21 senaste. Mycket pekar således på att Karlskoga vinner efter ordinarie speltid, där åtminstone totalt fem mål görs. Klassiska 4-2?

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x