Speltips

Match/event
Kroatien - Belgien
Datum
01/12 - 2022
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
Kroatien vinner (3-vägshandicap 2-0), U4.5 mål & Kroatien Ö10.5 fouls
Odds
1,74
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Kroatien – Belgien 1/12

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 30 november, 2022

Grupp F ska avgöras och i den sista omgången så tar Kroatien an sig ett Belgien som måste vinna denna match för att säkra ett slutspel. Enda sättet man går vidare med ett kryss är om Marocko förlorar med minst fyra mål mot Kanada vilket såklart är högst osannolikt. Så en vinst är det som gäller för Belgien här medan Kroatien går vidare med lika. Spännande omgång minst sagt!

Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt

Pressen på Belgien

Belgien stod inför mästerskapet som favoriter att vinna denna grupp men redan i den första omgången mot Kanada så såg man att dom inte riktigt såg så vassa ut som man kanske trott. En 1-0 vinst blev det mot Kanada som enligt mig förtjänade iallafall en poäng i den matchen då man hade 22 skott samt en missad straff medan Belgien hade 9 skott. Men med lite flyt så vann Belgien den matchen och kom med tre poäng till den andra omgången. Men där föll man mot Marocko med 0-2 och har alltså tre poäng inför denna match medan Kroatien och Marocko står på fyra vardera.

Och som jag nämnt så är det en vinst som kommer behövas här av Belgien för att säkra ett slutspel då Marocko möter ett Kanada som redan åkt ut. Man satte sig själva i skiten efter förlusten mot Marocko då man nu behöver slå ett starkt Kroatien som med ett kryss tar sig vidare till slutspel. Så det är ingen lätt uppgift man har framför sig och efter två ganska svaga insatser så kommer Belgien att få det tufft.

Stark insats mot Kanada

Kroatien har bra utgångsläge inför denna match då man med ett kryss tar sig vidare. Man kan till och med förlora denna match och ändå gå vidare förutsatt att Marocko också förlorar sin match då. Men det bör man inte räkna med att dom kommer att göra så Kroatien kommer att gå för att inte förlora denna match. 

Och med tanke på deras insats mot Kanada så kommer man till denna match med högt självförtroende och en stark insats i bagaget. Dessutom så möter man ett Belgien som kommer att ha pressen på sig då dom som sagt måste vinna. Ju längre matchen går ju mer kommer Belgien att behöva trycka på vilket kommer att öppna upp för Kroatien att såra dom bakåt. 

Speltipset

Jag tror på förhand att Kroatien löser detta och inte förlorar, Belgien har verkligen inte sett bra ut och det ryktas dessutom om att det har varit lite skakigt bland spelarna efter förlusten mot Marocko. Vilket inte är så konstigt heller då dom förmodligen inte förväntade sig att gruppspelet skulle bli så här tufft för dom. Speltipset blir Kroatien vinner när man börjar 2-0, under 4.5 mål och Kroatien över 10.5 fouls till 1,74 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x