Speltips

Match/event
Kroatien - Brasilien
Datum
09/12 - 2022
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
Brasilien vinner & har Ö13.5 skott
Odds
1,84
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Kroatien – Brasilien 9/12

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 8 december, 2022

Det har blivit dags för kvartsfinalerna i VM efter vi fick några spännande och intressanta åttondelsfinaler. Kroatien tog sig vidare efter straffar mot Japan och ska nu ställas mot favoriten Brasilien som körde över Sydkorea med hela 4-1 efter att man ledde med 4-0 i halvtid. Tuff match väntar för Kroatien och med tanke på hur tufft man hade det mot Japan så kommer det bli extra tufft i denna match. Spännande kvartsfinal!

Betydligt jobbigare åttondel

Kroatien fick på pappret ändå en lätt åttondel med tanke på att man kunde fått antingen Spanien eller Tyskland istället. Men då Tyskland åkte ut och Spanien slutade tvåa i sin grupp så fick man Japan som vann den gruppen efter att man själv slutade tvåa. Så man var nog ganska nöjd med att få dom i åttondelen trots att Japan gjorde ett starkt gruppspel. Och man fick känna på Japans intensitet och ork i hela 120 minuter och det var långt ifrån en lätt match för Kroatien. Japan tog dessutom ledning vilket gjorde det ännu tuffare för Kroatien som behövde jaga ett kvitteringsmål.

Kroatien hade alltså en betydligt tuffare och jobbigare åttondelsfinal än Brasilien då man spelade hela 120 minuter och inte kunde slappna av en enda minut. Det tror jag kommer att påverka Kroatien negativt då man märkte tydligt att en hel del spelare var helt slutkörda. Samtidigt så spelade Brasilien en väldigt bekväm match där man hade kontroll i hela 90 minuter och behövde egentligen aldrig ta ut sig helt.

Favoriten fortsätter 

Brasilien fick också en lätt åttondel på pappret då Sydkorea tog sig vidare som tvåa i sin grupp efter ett sent vinnarmål mot Portugal. Det var ganska väntat att Sydkorea inte skulle ta sig nå längre än åttondelsfinalen då dom inte imponerande under gruppspelet. Man fick dessutom favoriten Brasilien i åttondelen och redan på förhand var det ganska kört. Brasilien visade direkt att det var klasskillnad mellan dessa två lag och hela första halvlek var det spel mot ett mål och den slutade 4-0 till Brasilien.

Matchen var såklart över redan efter 45 minuter och Brasilien kunde bara spela av resterande 45 minuter. Sydkorea fick dock in ett mål i den 76:e minuten men det spelade ändå ingen roll. Brasilien såg till att vila några spelare och man kommer vara betydligt mer utvilade än.

Speltipset

Tuff kvartsfinal väntar för Kroatien då man tar sig an favoriten Brasilien som kommer med högt självförtroende inför matchen. Speltipset blir att Brasilien vinner och har över 13.5 skott i matchen till 1,84 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x