Speltips

Match/event
Leicester - Manchester United
Datum
01/09 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Man United Ö11.5 fouls
Odds
1,85
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Leicester – Manchester United 1/9

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 31 augusti, 2022

På torsdagen tar Leicester emot Manchester United hemma på King Power Stadium. Leicester som befinner sig sist i tabellen då man bara kammat hem ett enda poäng som var i öppningsmatchen mot Brentford som slutade 2-2. Efter det så har man förlorat tre raka matcher, dock mot bra motstånd. Dock så förlorade man sist mot ett Chelsea som spelade med tio man i 60 minuter. Intressant match väntar!

Kolla in den grymma bonusen från Expekt!

Två viktiga vinster i rad

Manchester United startade denna säsong riktigt svagt efter att man förlorade sina två första matcher. Det såg inte ljust ut då man sedan skulle möta Liverpool efter dom två förlusterna men man vände på formen och vann istället mot alla odds. Efter den vinsten så fick man tillbaka självförtroendet och gick och vann den kommande matchen som var borta mot Southampton. Det innebär således att man kommer till denna match med två raka vinster i två tuffa matcher. 

Vinner man även denna så har man goda förutsättningar inför den sjätte omgången som är redan nu på söndag mot serieledaren, Arsenal. Man har dock historiskt sett haft det tufft mot torsdagens motståndare, Leicester, då man inte vunnit mot dom på fem raka matcher.

Gäller att börja ta poäng

Hemmalaget Leicester kommer till denna match med bara ett enda inspelat poäng och man befinner sig som sagt sist i tabellen efter fyra spelade omgångar. Man har förlorat de tre senaste matcherna och nu sist mot Chelsea så fick man ett guldläge att ta poäng efter att Chelsea spelade med tio man från minut 28. Men man lyckades ändå inte ta poäng och nu ska man ta sig an ett Man United som kommer i god form och med två raka vinster i bagaget. 

Inget bra läge man befinner sig i med andra ord och det skulle vara extremt viktigt för Leicester att ta poäng på torsdag. Man har som sagt varit bra mot Man United historiskt sett och är obesegrade mot dom i fem raka matcher men med tanke på hur dagsformen är så kommer den sviten troligtvis att sluta här.

Speltipset

Viktig match för båda lagen väntar, Leicester måste verkligen börja ta poäng och Man United vill inte komma till helgens match med en förlust i bagaget. Leicester är som sagt obesegrade i fem raka möten mot United men dagsformen är inte på deras sida just nu. Jag väljer att spela på antal fouls utförda av Man United då spelet sitter i de två senaste inbördes mötena. Speltipset blir Man United över 11.5 fouls till 1,85 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x