Speltips

Match/event
Manchester City - Aston Villa
Datum
22/05 - 2022
Matchstart
17:00
Spelbolag
Spel
City vinner, har Ö14.5 skott, Villa U4.5 skott på mål & U29.5 frisparkar i matchen
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester City – Aston Villa 22/5

Fotboll Premier League Speltips

Man City spelar, precis som alla andra lag, också klockan 17.00 vilket innebär att man inte kommer kunna spela på Liverpools resultat så det gäller att gå för alla tre poäng för att vara helt säker. Men det hade Man City nog ändå gjort även om det inte en Premier League titel stod på spel. Det är Aston Villa som ska försöka ta poäng av City vilket då kan innebära att Liverpool går om och vinner Premier League i den sista omgången. Men det är inte mycket som tyder på att Man City tappar poäng imorgon!

Pressen är på Man City

Man City tappade oväntat poäng i sin senaste match mot West Ham vilket då innebar att Liverpool återigen kunde minska gapet till bara en poäng inför denna sista omgång. Det innebär då för Man Citys del att man absolut inte får tappa poäng imorgon får då är chansen väldigt stor att man förlorar titeln i denna sista omgång. Allt Liverpool behöver göra är att ta tre poäng mot Wolves och sedan hoppas på att Aston Villa lyckas med det näst intill omöjliga, att ta poäng mot City på Etihad.

För Man Citys del innebär det att man har allt att förlora, innan man kryssade mot West Ham så var det i princip klappat och klart, men nu så kommer det att avgöras här. All press kommer att ligga på Man City och pressen kan ha en stor påverkan, det syntes tydligt när man åkte ut mot Real i Champions League. Men det återstår helt enkelt att se ifall att Man City spelarna kommer att klara av pressen, och då ta samtliga poäng mot ett ganska formsvagt Aston Villa.

Helt omotiverat Aston Villa, eller?

Aston Villa har egentligen inget att spela för, när det kommer till tabellplacering eller eventuellt Europaspel nästa säsong. Men med tanke på vem deras tränare är numera, så tror jag definitivt att Aston Villa kommer att göra allt man kan för att hjälpa Liverpool. Än om inte Gerrard vill erkänna det, vilket kanske är förståeligt, så vill han självklart att Liverpool ska vinna ligan före Man City. Dessutom så spelar Coutinho numera i Aston Villa som säkert också kommer vilja se sitt gamla lag lyfta trofén istället för City.

Så man kanske ändå har något att spela för och något som kommer att motivera dom, ett tag iallafall. Skulle Man City tidigt göra 1-0 så vet jag inte hur länge den lilla motivationen kommer att räcka hos Aston Villa, för det är ju i slutändan spelarna som kommer att vara på planen och inte Steven Gerrard. Men intressant kommer det minst sagt att bli.

Speltipset

Måstematch för Man City då man måste vinna för att vara helt säkra om att vinna Premier League. Aston Villa har inget att spela för men kommer nog ändå försöka släcka Man Citys drömmer men den chansen är väldigt liten. Speltipset blir Man City vinner, har över 14.5 skott, Villa har under 4.5 skott på mål och under 29.5 frisparkar i matchen till 1,61 hos Bet365.

Bet365
100% upp till 1250 kr
  • Bra Kampanjer
  • Grymma Odds
  • Betting & Casino
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bet365
Lanserat:
mars, 2001
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
50:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Bet365 är ett av de mest välkända och största spelbolagen i världen. Plattformen är utvecklad av Denise Coates och hon är också majoritetsägare med 50.1% ägandeskap. Spelbolaget lanserades 2001 och har sedan dess varit en av de ledande bettingplattformerna i världen.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1250 kr
Omsättningskrav: 1x