Speltips

Match/event
Manchester United - Atletico Madrid
Datum
15/03 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
U3,5 mål & Man United flest hörnor när man börjar med 1-0
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester United – Atletico Madrid 15/3

Champions League Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 14 mars, 2022

Tisdagens höjdpunkt, Manchester United mot Atletico Madrid med en plats i kvartsfinalerna som står på spel. Allt kommer att avgöras imorgon efter att det första mötet slutade 1-1 på Wanda Metropolitano i Madrid. Båda lagen kommer till matchen med varsin vinst i bagaget. United som slog Tottenham efter en målrik 3-2 vinst medan Atletico vann med 2-1 mot Cadiz. Högintressant match på Old Trafford!

Två formstarka lag

Manchester United har kanske sett lite ojämna ut under Ralf Ragnicks tid i klubben men faktum är att man har blivit ett svårslaget lag. Man har bara förlorat en enda match på sina 13 senaste. Många har dock slutat oavgjort vilket ofta har varit en besvikelse för United men att vara obesegrade i en av sina 13 senaste är ett imponerande facit. Man vann senast mot Spurs efter en hattrick av Cristiano Ronaldo. Man såg bra ut i större delen av matchen men är fortfarande ganska svaga bakåt.

Atletico Madrid är obesegrade i sina fem senaste matcher och har fyra vinster på dessa fem matcher. Det enda krysset man hade var mot just Man United. Man har öst in mål på dessa fyra vinster och ser vassa ut framåt. Jag blev förvånad över att Atletico inte gick för ett till mål efter man gjorde 1-0 i den första matchen. Men nu blev det som det blev och allt är öppet inför denna match och det gillar vi.

Man United med liten fördel

Trots att det står lika inför mötet så har Man United såklart liten fördel med tanke på hemmaplan. Old Trafford är historiskt sett en svår arena att komma till och speciellt i Champions League sammanhang. Förhoppningsvis för Man Uniteds del så kommer fansen göra sitt jobb för att verkligen få Atletico spelarna lite nervösa. 

Man visade senast mot Spurs hur bra man kan vara, och speciellt hur bra Ronaldo kan vara på hans bästa dag. Jag tror det var extremt viktigt för båda United och för Ronaldo att han fick trycka dit tre kassar inför ett så viktigt möte som det imorgon.

Speltipset

Svårt att välja sida inför denna match. Magkänslan säger att Man United kommer att ta sig vidare men Atletico brukar alltid hitta ett sätt att klara sig, speciellt i Champions League. Så jag väljer att bygga ihop ett spel till denna match. Speltipset blir att det blir under 3,5 mål och att Man United får flest hörnor när dom börjar med 1-0 till oddset 1,63 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x