Speltips

Match/event
Marocko - Spanien
Datum
06/12 - 2022
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
X2, Ö0.5 mål & Spanien flest hörnor
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Marocko – Spanien 6/12

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 5 december, 2022

Marocko och Spanien ska göra upp om vem som ska få möta vinnaren av Portugal och Schweiz i kvartsfinal. Marocko som vann sin grupp men fick nog den tuffaste tvåan man kunde få. Oflyt för deras del såklart men för att gå långt i ett mästerskap så måste man nån gång ta sig igenom de bättre lagen. Spanien som inte vann sin grupp då man besegrades av Japan i den sista omgången. Intressant åttondel väntar!

Tvåa i gruppen

Spanien hade på förhand en tuff grupp då man tillsammans med Tyskland båda hamnade i samma grupp. Redan då var det en tuff grupp att iallafall vinna men att Spanien skulle ta sig vidare var nog ganska väntat. Man vann sin första match med hela 7-0 då man mötte gruppens sämsta lag, Costa Rica. Efter den så mötte man Tyskland i en otroligt viktig match för tyskarna som inte fick förlora den. 1-1 slutade den och man kom till den sista omgången med bra utgångsläge då ett kryss skulle räcka för att ta sig vidare oberoende på matchen mellan Tyskland och Costa Rica.

Men som vi minns så blev det inte riktigt en lugn kväll för spanjorerna då man ett tag till och med låg trea i gruppen då Costa Rica hade tagit ledning mot Tyskland vilket där och då innebar att både Spanien och Tyskland var ute ur gruppen. Men Tyskland vände matchen och vann den vilket innebar att Spanien, trots förlust mot Japan, gick vidare på bättre målskillnad än Tyskland. 

Vann sin tuffa grupp

Marocko gjorde verkligen ett bra gruppspel då man på förhand inte var en av de två favoriter att gå vidare ur grupp F. Vilket inte heller var konstigt då man hade både Belgien och även förra VM:s finalister, Kroatien, i samma grupp. Dessutom ett Kanada som ändå spelade bra och visade sig vara farliga stundtals men förlorade ändå alla matcher. Men att Marocko skulle vinna denna grupp trodde nog ingen och det var mycket på grund av hur mycket Belgien underpresterade. Inte för att ta något ifrån Marocko men Belgien var verkligen inte bra under detta mästerskap. Och det fick man betala för då man slutade trea i gruppen och åkte ut.

Men Marocko förtjänade verkligen att vinna denna grupp och som jag nämnde tidigare så hade dom riktigt oflyt då man fick Spanien direkt i åttondelen. Chansen att man slår Spanien är absolut inte noll men Spanien är det bästa laget man tar sig an hittills i turneringen och man kommer verkligen behöva ha en bra dag på jobbet för att ha chans.

Speltipset

Tuff åttondel för Marocko som vann sin tuffa grupp. Men man är obesegrade i deras tre matcher man spelat detta VM och ska absolut inte underskattas. Spanien kommer dock att vara det bollförande laget och jag förväntar mig att man kommer att vara laget som skapar mest. Speltipset blir X2, över 0.5 mål och Spanien flest hörnor till 1,65 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x