Speltips

Match/event
Melodifestivalen - FINAL 12/3
Datum
12/03 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Anders Bagge vinner
Odds
3,00
Rygga Spelet
melodifestivalen odds-logo-

Melodifestivalen – FINAL

Melodifestivalen Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 12 mars, 2022

Fyra deltävlingar och en historisk semifinal har avverkats. Under lördagskvällen stundar äntligen finalen av folkfesten, Melodifestivalen. Vilken står till slut som segrare och får representera Sverige i Eurovision Song Contest-finalen i Turin, Italien, den 14 maj?

Tydlig favorit

Under kvällens final kommer tolv bidrag tävla, där en, enligt spelbolagen, sticker ut lite extra. Nämligen Cornelia Jakobs och hennes låt ”Hold Me Closer”. Faktum är att spelbolaget Betsson har Cornelia som vinnare till 1,50 gånger pengarna.

Starkt finalfält

Utöver Jakobs finns det många bidrag som har potential att vinna. Anders Bagge och Klara Hammarström är närmast med 3,00 och 5,00 gånger pengarna. Därefter följer Liamoo med 15,00 och Medina med 35,00. Rutinerade Robin Bengtsson står i 50,00 och de tidigare vinnarna John Lundvik och Anna Bergendahl har hela 75,00 i odds på att vinna Melodifestivalen 2022.

Det har varit många skrällar under årets deltävlingar och semifinal, vilket gör att man inte skall räkna ut någon. Såväl Anders Bagge som Klara Hammarström kan mycket väl kamma hem vinsten. Vidare är det alltid roligt att lägga en liten TV-peng på högoddsare som John Lundvik och Anna Bergendahl. Duon ställer upp med väldigt bra bidrag och står kanske i aningen för högt odds. Dessutom är de rutinerade och kanske har något ess i rockärmen? Flera av dessa artister kommer säkerligen få höga poäng av svenska folket, men den internationella juryn skall också säga sitt, vilket gör finalen än mer öppen. Skulle det endast vara svenska folkets röster som räknas hade folkkära Anders Bagge legat väldigt bra på det.

Hur som haver kommer vi få en riktigt bra låt som vinnare, som absolut kommer kunna placera sig högt upp i Eurovision Song Contest-finalen om drygt två månader.

NU KÖR VI!

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x