Speltips

Match/event
Montréal - Boston - 22/3
Datum
22/03 - 2022
Matchstart
00:00
Spelbolag
Spel
Boston FT
Odds
1,68
Rygga Spelet
Speltips NHL

Montréal – Boston – 22/3

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 21 mars, 2022

Orginal 6-möte stundar i natt då Boston jagar viktiga poäng i kampen om en så hög tabellplacering som möjligt. Montréal å sin tur gör sitt för att lämna jumboplatsen, även om det ser mörkt ut.

Från final till sämst

Det är svårt att greppa att Montréal spelade Stanley Cup-final för nio månader sedan. Under hela säsongen har den klassiska klubben legat sist i Eastern Conference och gör det fortfarande då man endast spelat in 43 poäng på 62 matcher.

Formen är faktiskt på uppgång då man vunnit nio av sina 14 senaste matcher. Det skall dock tilläggas att man mött få topplag under den nämnda perioden. Å andra sidan kom vinstmatcherna mest under början av ”14-matchersperioden”. Faktum är att det endast blivit två vinster på de sex senaste, så kanske är formsvackan kommen igen?

Montréal saknar alltjämt en hel del spelare och kommer såklart få det mycket tufft i nattens match mot formstarka Boston. Just hemma i Bell Centre är Montréal svaga då det endast blivit fem vinster på den 19 senaste hemmamatcherna. Man är dessutom Eastern Conference sämsta hemmalag, vilket kanske inte är jätteförvånande med tanke på de nyss redovisade siffrorna.

Inte gett upp serievinst

Boston startade säsongen lite trevande, men har sannerligen spelat upp sig under den senare delen. Inför nattens rivalmöte mot Montréal står man noterade för 81 poäng på 62 matcher. Man har därmed fått rejält häng på de sex lagen som ligger ovanför i tabellen. Exempelvis är man bara två poäng bakom Toronto, har fyra poäng mindre än trean NY Rangers och är nio poäng efter serieledaren, Florida. Än har ”Björnarna” inte gett upp förstaplatsen.

Lagets form har varit bra under en längre tid då man vunnit fyra av sina fem senaste samt elva av de 14 senaste. Allra senast vann man borta mot slutspelsjagande Winnipeg med 4-2 efter en stark insats.

På bortais har det blivit åtta segrar på de tio senaste och Boston är därmed ett av seriens absolut formstarkaste lag på resande skridsko. Under perioden har man bland annat slagit Vegas med 5-2 och Los Angeles med 7-0, vilket inte direkt är några mediokra insatser.

Nattens speltips

Boston FT – finns bland annat till 1,68 hos Expekt.

Boston har spelat in hela 39 (!) poäng fler än Montréal, vilket säger det mesta i en serie med tvåpoängssystem. Det råder således stor klasskillnad lagen emellan, där Bruins är en lagmaskin med fin spets i framför allt Taylor Hall, David Pastrnak, Patrice Bergeron och Brad Marchand. Bergeron är dock skadad, men ändå. Montréal är seriens sämsta hemmalag medan gästerna är ett av NHL:s absolut hetaste lag på resande skridsko. Dessutom har Bruins fått kontakt med många lag ovanför i tabellen och man har inte gett upp förstaplatsen. Lägg därtill att Boston brukar trivas ypperligt mot Montréal, vilket fem raka övertygande vinster visar (5-1, 5-2, 4-1, 3-1, 8-1). Man har också vunnit sex av de sju senaste bortamatcherna mot ”Habs”. Gästernas spets avgör och lyfter laget ytterligare i tabellen.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x