Speltips

Match/event
Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers
Datum
04/02 - 2022
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
Lakers +5.5
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips Basket

Clippers – Lakers 4/2

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 3 februari, 2022

Los Angeles derby inatt mellan LA Clippers och LA Lakers. Intressant möte då lagen ligger på 8:e och 9:e plats i Western Conference. Lakers som spelade senast nu inatt hemma mot Blazers där man vann med 99-94. Vinner Lakers inatt så hamnar man på samma vinstprocent som Clippers och inte långt ifrån 7:an heller. Viktigt match!

LeBron kanske kommer vara tillgänglig

Lakers fick äntligen vinna inatt efter tre raka förluster, nu har man fyra vinster på sina tio senaste matcher så formen är fortfarande inte riktigt där än. Men nu verkar Davis kunna spela varje match och så fort LeBron är tillbaka också så kommer det att vända för Lakers. Davis ledde laget inatt efter att ha gjort 30 poäng med 15 returer. Inatt kommer han vara minst lika viktigt för att Lakers ska ta en andra vinst i rad.

LeBron spelade inte mot Blazers vilket var hans fjärde raka match som han missat på grund av knäskadan. Men enligt rapporter så finns det en väldigt liten chans att han är tillgänglig inatt. Skulle han vara det så är det riktigt goda nyheter för Lakers som verkligen måste få tillbaka sin bästa spelare så fort som möjligt. Men med eller utan LeBron så ska man kunna ge Clippers en tuff match. Clippers har sina två bästa spelare borta så är det ett lag som ska klaga över skador så är det Clippers.

Möttes senast i december

Detta blir andra mötet mellan Lakers och Clippers, man spelade senast i december förra året och då var det Clippers som vann med fyra poäng. Clippers kommer till matchen med tre dagars vila vilket är ovanligt mycket. Man förlorade dock sin senaste match så självförtroendet kommer inte vara lika högt som Lakers. 

Det är ett ypperligt läge för Lakers att utöka sin winstreak och höja självförtroendet ännu mer inatt. Som sagt så ska man med eller utan LeBron kunna göra en bra match och göra det tuft för Clippers ända till slutsignalen. Sist man mötte Clippers så förlorade man med fyra poäng och jag tror inte vinstmarginalen kommer att var mer än så denna gång heller. Lakers har chans att ta delad 8:e plats med Clippers om man vinner inatt, bara det borde räcka som motivation för Lakers.

Nattens speltips

Tufft derby med mycket som står på spel. Lakers spelade senast igår medan Clippers har vilat i tre dagar. Fördel eller inte med så mycket vila kommer återstå att se. Jag väljer att ställa mig med Lakers denna gång. Mitt speltips blir Lakers +5.5 till oddset 1,61 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x