Speltips

Match/event
Los Angeles Lakers - Charlotte Hornets
Datum
29/01 - 2022
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Lakers +9
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips Basket

Lakers – Hornets

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 28 januari, 2022

Efter en tung förlust inatt mot 76ers så ska Lakers vidare till Charlotte för att ta sig an Hornets. LeBron som inte spelade mot 76ers på grund av en känning i knät och det är än osäkert om han kommer spela inatt. Hornets med en dags vila kommer fräscha till denna match efter att ha vunnit med hela 158-126 i sin senaste match. Kommer bli jobbig bortamatch för Lakers ifall att LeBron står över denna med.

Tung förlust senast utan LeBron

Lakers spelade som sagt nu inatt borta mot 76ers och åkte på en förlust med 18 poäng. Mycket på grund att av LeBron stog över matchen efter en känning i knät. Ännu oklart om han kommer medverka i nattens match mot Hornets, men om han inte gör det så har Lakers ännu en tuff match framför sig. Det var Anthony Davis som gjorde det han kunde för att försöka få med sig en vinst mot 76ers efter att ha gjort 31 poäng i sin andra match tillbaka efter skada. Han spelade dessutom nästan 34 minuter vilket ser lovande ut för Lakers och Davis. Hur mycket han kommer spela inatt kommer bero mycket på om LeBron ska spela eller inte men min gissning är att han kommer försöka spela så mycket som möjligt då dom har en dags vila efter denna match.

Lakers har haft det tufft på sistone och har inte vunnit två matcher i rad sedan den 4-7:e januari då man vann mot Kings och Hawks. Nu ska man spela två dagar i rad vilket man inte gjort på ungefär en månads tid. Mycket tyder på att det blir ännu en jobbig match för Lakers inatt.

Hornets slog rekord sist

Charlotte Hornets slog rekord i sin senaste match mot Pacers efter att ha gjort 158 poäng, vilket är lagets högsta någonsin i en match. Frågan är om man kan hålla i det flytet till inatt också. Hornets som just nu jagar Bucks om sjätteplatsen skulle verkligen behöva en vinst inatt. Men samma gäller för Lakers som inte har råd att hamna i en dålig form med tanke på hur tajt det är i West.

Sist Hornets mötte Lakers så vann Lakers med tre poäng. Jag tror det kommer bli ganska tajt i denna kamp med. Svårt att säga hur matchen kommer att gå då det ännu är oklart om LeBron ska spela eller inte så jag har valt att titta till handicap spelet inför denna. Hornets snittar 114 poäng per match och Lakers 110. Sist lagen möttes blev det poäng rikt och Lakers vann med tre poäng.

Nattens speltips

Båda lagen behöver en vinst och Lakers som kommer till matchen utan mycket vila kommer nog vilja spela långsamt och inte släppa till mycket. Hornets som slog rekord sist kommer ha svårt att hålla i samma flyt och kommer nog inte försöka göra det heller. Två hyfsat jämna lag men utan LeBron så kommer nog Hornets dra det längsta strået. Men med eller utan LeBron så är Lakers +9 ett mycket lockande spel. Spelet sitter i 5 av Lakers 6 senaste matcher. Mitt speltips blir att Lakers vinner när man börjar med 9 poäng, alltså Lakers +9 och det spelar jag hos Expekt till oddset 1,65.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x