Speltips

Match/event
Nederländerna - Argentina
Datum
09/12 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Nederländerna Ö11.5 fouls & U3.5 mål i matchen
Odds
1,62
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Nederländerna – Argentina 9/12

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 8 december, 2022

Nederländerna tog sig ganska enkelt vidare till en kvartsfinal efter att man slog USA med 3-1, dock skapade USA en del chanser men det var ändå en ganska bekväm vinst för dom. Argentina fick Australien i sin åttondel som på förhand skulle bli en enkel vinst och trots att Argentina hade allt i hela matchen så var Australien nära på att kvittera i slutminuterna. Intressant kvartsfinal där vinnaren kommer att möta antingen Kroatien eller Brasilien!

Tuffaste uppgiften hittills

Nederländerna tog sig väntat vidare ur gruppen som man dessutom vann vilket innebar att man fick USA i åttondelen. Oavsett vilket lag som hade slutat tvåa i USA:s grupp efter England så hade Nederländerna varit favoriter att gå vidare till kvartsfinal. Nu ställs man inför sin tuffaste uppgift så här långt in i turneringen då man inte mött något topplag än. 

Dock tror jag absolut att man har goda chanser att ta sig vidare här. Argentina har visat sig vara sårbara bakåt trots att man inte mött något riktigt bra offensivt lag än. Men det kommer givetvis vara tufft att hålla tätt bakåt då Messi och company sett vassa ut. Men ju längre matchen går så tror jag att det kommer vara en fördel för Nederländerna som inte fick slita lika mycket i sin match mot USA medan Argentina verkligen fick kämpa i princip hela andra halvlek mot Australien.

Har kontrollerat samtliga matcher

Argentina löste tillslut att ta sig vidare från gruppen efter den chockerande förlusten som kom mot Saudiarabien i öppningsmatchen. Man vann två raka efter det efter två övertygande segrar mot Mexiko och Polen. Och i samtliga gruppspelsmatcher så var man det bättre laget och kontrollerade samtliga matcher. Samma visa var det mot Australien i åttondelen då Australien bara kom till fem skott och hade under 40% bollinnehav. Argentina snittar 65% bollinnehav i deras fyra matcher detta mästerskap vilket tyder på hur bra dom är på att kontrollera matcherna och bryta ner sina motståndare.

Men samtidigt så riskerar man en del då man är sårbara via kontringar vilket vi sett i dessa fyra matcher. Nu ska man möta ett bättre motstånd än vad man stött på så här långt och jag tror inte att man kommer att våga gå fram med så mycket spelare som man gjort hittills. Jag förväntar mig en ganska passiv och defensivt inställd match, speciellt första 45.

Speltipset

Vinnaren av Nederländerna och Argentina kommer att få möta vinnaren av Kroatien och Brasilien som spelas innan denna match. Tuff match väntar och detta blir lagens svåraste motstånd man tar sig an hittills i turneringen. Jag förväntar mig en tajt match men att Argentina kommer att föra spelet större delen av matchen. Speltipset blir Nederländerna över 11.5 fouls och under 3.5 mål i matchen till 1,62 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x