Speltips

Match/event
Nederländerna - Österrike
Datum
17/06 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Över 2.5 mål
Odds
1.77
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Nederländerna – Österrike 17/6

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 17 juni, 2021

Nederländerna spelade 3–2 mot Ukraina i första omgången och kunde efter en mycket underhållande tillställning plocka 3 poäng. Matchen innehöll det mesta och var en av höjdpunkterna såhär långt in i turneringen. Österrike ställdes mot Nord Makedonien och vann planenligt med 3–1. Även den matchen bjöd på flera lägen åt båda hållen när defensiven stundtals prioriterades bort. Kvällens match kan bli avgörande för vilken av nationerna som tar förstaplatsen i gruppen och jag tror vi kan få se en målrik tillställning där båda sidorna har sina främsta styrkor i offensiven. Över 2.5 mål spelas till 1.77 hos Expekt.

Speltips

  • Över 2.5 mål – 1.77

Två offensiva lag på Johan Cruijff Arena

Nederländerna visade i förra matchen att det är offensiven som kommer leda laget framåt i turneringen. Anfallet med Weghorst, Depay och Wijnaldum, samt två framstörtande ytterbackar i Aanholt och Dumfries kommer sätta Österrikes defensiv på prov. Nederländerna är favoriter i matchen och det med all rätt. Dock visades det uppenbara brister i den egna defensiven mot Ukraina sist, något som Österrike inte kommer vara sena med att utnyttja. Till kvällens match förväntas Juventusspelaren Mathias de Light komma in i startelvan efter att ha missat första matchen. I övrigt finns det inga skador att ta hänsyn till utan vi kommer mest troligt få se en oförändrad startelva jämfört med senast.

Österrike ledda av Franco Foda är en nation som är inblandade i målglada tillställningar. I deras sex senaste tävlingsmatcher har målsnittet legat på 3.5 mål. Mot Nord Makedonien senast var man det klart bättre laget och lyckades även göra tre mål med bud på ytterligare. Försvaret hursomhelst lämnar stundtals en del övrigt att önska och med en offensivt lagd trebackslinje uppstår det ständigt ytor för motståndaren att ställa om på. Nederländerna är ett lag med flera individuellt skickliga spelare som kommer trivas mot ett offensivt lag som Österrike. Oddset på över 2.5 mål i matchen har sjunk under veckan men jag tycker ändå det finns en del värde i 1.77. För den djärve kan även över 3.5 mål till runt 2.95 vara ett intressant spel. Både spelen finns att spela hos Expekt där alla nya spelare dessutom får upp till 100 kronor extra att spela för efter första insättningen.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x