Speltips

Match/event
New Orleans Saints - Minnesota Vikings
Datum
25/12 - 2020
Matchstart
22:30
Spelbolag
Spel
Saints -6.5
Odds
1.85
Rygga Spelet
Speltips NFL

New Orleans Saints vs Minnesota Vikings

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 25 december, 2020

En knepig omgång förra veckan men vi lyckades få en hel del positiva units och det klagar man aldrig på! Denna vecka är det återigen ett knepigt schema där de spelar tre dagar irad. En match idag (Juldagen), tre matcher på följd imorgon (Annandagen/Boxing day) och resterande spelar på Söndag som vanligt!

Saints tuffa förlust mot Kansas City Chiefs

Ett New Orleans Saints som precis fått tillbaka sin startingQB Drew Brees MEN tappat bl.a. Michael Thomas som de hoppas få tillbaka till slutspelet. Brees såg tveksam ut förra veckan och hade det väldigt tufft i början men steppade upp i andra halvlek och kastade strax över 245yards, ett helt okej resultat emot Kansas som är relativt bra på att stoppa passningsspelen.

14-9 var halvtidsställningen efter att New Orleans fått två poäng med sig ifrån en safety. Det första som hände i andra halvlek var även en touchdown för Saints vilket gav dem ledningen med 15-14 och riktig chans på matchen. Men även Mahomes hade en tuffare start och var ordentligt uppvärmd i andra halvlek. Det tog inte många plays innan det var touchdown för Chiefs direkt för att återta ledningen, och de gjorde även en på sin följande drive och tog då ledningen med 29-15 efter en lyckad 2PT convertion. Saints skulle komma närmare och gjorde ytterligare två touchdowns själva, men field goalet som Chiefs satte däremellan var det som blev för tufft. En 29-32 förlust för Saints emot ett lag som går 13-1 är inte allt för dåligt, och nu när de möter Vikings och äntligen vill säkra sin divionsvinst, kommer de gå all in!

Vikings ute ur slutspelsracet efter förlust mot Bears

En tuff match lagen emellan där det vinnande laget fortfarande skulle ha relativt god chans på slutspel, medan det andra är helt utslaget ifrån racet. Vikings var fortsatt relativt dominerande i springspelet där Dalvin Cook fick springa för 132yards totalt! Ett lägre snitt än han brukar, men emot den defensiven som Chicago har, är det inte alls pjåkigt!

Matchen började väldigt bra för Bears som fick den första touchdownen och ägde större delar av första halvlek. Bears fick in totalt 20poäng och hade en ledning på 20-7 innan Vikings sparkade in ett field goal i slutet av halvleken vilket gav 20-10 i halvleksvila.

I början av andra halvlek bytte lagen poäng. Vikings gjorde en TD, Bears gjorde en TD, Vikings sparkade ett field goal, Bears sparkade ett field goal etc. Tillslut var ställningen 33-27 och Vikings hade bollen med över minuten kvar. De tog sig ner till Chicagos 33 yards linje men efter ett passningsförsök till endzone med 00:00 på klockan, blev bollen interceptdad och matchen var över.

Dagens speltips

Jag kommer att spela på New Orleans Saints -6.5 till oddset 1.94 hos William Hill (2.5units)

Anledningen till att jag kommer göra det är för att Minnesota har inte längre något att spela för mer än en vinst, alltså inget slutspel. Saints har fortfarande inte säkrat sin divisionsvinst och vill gärna göra det innan sista omgången. Vid förlust här försvinner även hoppet för Saints att vinna konferansen. Saints defensiv är fruktansvärt bra och kommer troligtvis kunna stoppa Kirk Cousins pass relativt bra. Dalvin Cook kan bli svårare att stoppa, men han kan inte bära hela laget själv!

Lycka till mer era spel och god fortsättning!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x