Speltips

Match/event
New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
Datum
17/01 - 2021
Matchstart
23:59
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
1.92 - 8.00
Rygga Spelet
Speltips NFL

New Orleans Saints vs Tampa Bay Buccaneers

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 16 januari, 2021

Sista matchen som spelas denna helg där det bestäms vilket lag som tar sig längst ifrån NFC South divisionen! New Orleans Saints har hittills under säsongen vunnit två av två matcher emot Tampa Bay och satsar på en tredje för att gå till NFC Championship matchen!

Saints vann en långsam match emot Bears

Ett handicap på Saints som låg på -9.5 såg inte överdrivet bra ut efter att de endast fått in en touchdown i hela första halvlek. Att deras defensiv dock stoppat helt och endast låtit tre poäng gå in bakåt, var fortfarande positivt. New Orleans spelarna vakande i halvtid och kom ut i andra halvlek med två snabba touchdowns! Det innebar en 21-3 ledning som knappa kvarten kvar av matchen. Bears skulle i slutet få in en touchdown till med 0:00 på klockan så de hann inte ens försöka extrapoängen! 21-9 blev slutresultatet och Saints satte sitt handicap och viktigast, tog sig vidare!

I matchen var det utan tvekan deras defensiv som var det bästa i laget. Trots att Bears är svaga framåt är det väldigt imponerande att bara släppa in 3 poäng på 59minuter. Den sista touchdownen var inte mycket att prata om då de hela tiden lät Chicago ta sig några yards men höll de inne på planen, för att få klockan att ticka! Deras offensiv hade dock inte en svag match där Bress passade för 265yards och Kamara sprang för 100yards. Båda dessa spelare kommer vara viktiga emot Buccaneers, men risken finns att Kamara blir osynlig då Tampa Bay’s springdefensiv är starkt!

Tampa Bay hade problem med Washington!

Tampa Bay satte i första växeln och många trodde att de skulle ta en större och större ledning. Washington kom dock ständigt tillbaka och var med i matchen. Efter 9-0 gjorde de en touchdown för 9-7, efter 18-7 gjorde dem 18-16 o.s.v. Tillslut hade Tampa bay en ledning med 31-23 och Washington hade bollen med cirka tre minuter kvar av matchen. De hade chansen att ta sig ner, sätta en 2PAT och gå emot övertid, men de misslyckades att ta sig längre än 15yards denna drive och Buccaneers kunde knäa ut bollen.

Trots att de fick en vinst med åtta poäng så såg det länge skakigt ut. Deras defensiv tillät Heinicke, en QB som startade för andra gången i sitt liv, att kasta över 300yards. Att klaga på Tom Brady är dock svårt då han passade för 381 yards, två touchdowns och 0 interceptions. Även Fournette vaknade till liv ordentligt i springspelet, något som INTE lär hända ikväll då Saints är väldigt bra på att stoppa springspel generellt.

Dagens speltips

Generellt tror jag hårt på Saints. Statistiken säger även att när ett lag vinner 2-0 i grundserien och de möts igen i slutspel, vinner laget med två vinster 69% av gångerna! I grundsäsongen var det två väldigt olika vinster. Vecka 1 var det en tuff och jämn match som avgjordes i slutet, den andra matchen var slut efter en halvlek när Saints hade ledningen med cirka 30poäng redan.

Över / Under spelet känns tufft, även det på passningsyards för Brees & Brady. Hittills har de emot varandra inte tillåtit mycket yards, men båda är mer än kapabla till att straffa allt som kommer. Ett ”säker” TD görare och en skräll har jag valt att spela på, samt att den defensiva stjärnan i Saints tar en interception!

Därför har jag valt att spela på New Orleans Saints -3 till oddset 1.92 hos William Hill (2.5units)

Att Michael Thomas gör minst en TD till oddset 2.20 hos William Hill (1.5units)

Att Scotty Miller gör minst en TD i matchen till oddset 8.00 hos William Hill (0.5units)

Janoris Jenkins gör en Interception i matchen till oddset 7.00 hos William Hill (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x