Speltips

Match/event
NFL Säsongsspel - Lagspecialare
Datum
10/09 - 2021
Matchstart
02:00
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
2.03 - 3.25
Rygga Spelet
Speltips NFL

NFL Säsongsspel – Lagspecialare

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 18 augusti, 2021

NFL säsongen närmar sig med stormsteg och de är mitt i sina pre-season matcher. Ett flertal rookies har fått testa att spela och kommer att få fortsatt speltid. De flesta veteranerna får inte speltid förns den sista preseason matchen men ett flertal fina bets har ändå hittats på denna säsong. Just detta inlägg handlar helt Ö/U vinster på några NFL lag denna säsong. Totalt tre speltips har hittats med ett snittodds på 2.68

Green Bay Packers Ö/U 11.5 vinster i grundsäsongen

Under 2020 säsongen gjorde laget flest poäng i hela ligan och var även det bästa laget i redzone, aka golden zone som de själva säger. Rodgers blev säsongen MVP efter att han slagit Mahomes i de sista matcherna i säsongen. Flest passningsTD’s i säsongen på totalt 48st och endast fem interceptions varav två kom i samma match. Han har fortfarande sitt främsta vapen Adams som tog 1400 yards förra säsongen samt 18 mottagna touchdowns. Även en up and coming TE i Tonyan är kvar tillsammans med rookien Lazard & Valdes Scantling som tillsammans tog nästan 2000yards.

Även ligans nästbästa oline vilket är en anledning till så mycket poäng. Vi får absolut inte glömma deras dröm runningback Aaron Jones som tog 1100yards. Deras defensiva lag är inte lika bra men fortfarande top 10 i de flesta stats där Za’darius Smith tog 13 sacks. Darnell savage plockade 4 interceptions och lät inte många spelare ta emot bollen när han höll dem. De möter många mediokra lag men jag lutar mot att de får ett 13-4 record detta år.

Därför väljer jag att spela på Packers Ö 11.5 vinster i grundsäsongen.

Buffalo Bills Ö/U 12.5 vinster i grundsäsongen

De är ett lag som har blivit fantastiskt bra under en kort tid. Detta har till stor del med att göra att Josh Allen har blivit extremt bra och är en top10, möjligtvis top5 QB i ligan. De har en riktig chans att hota Chiefs i AFC och jag tror att de visar det i grundsäsongen. Allen hade 10 interceptions, vilket är mycket, men att de ÄNDÅ är tvåa i mest poäng i ligan talar gott för deras offensiv. Deras bästa vapen framåt är Diggs som vann ligan i receiving yards förra året samt att de har en hel del solida spelare som snittade 800yards. Singletary tillsammans med Moss hade ett det lite tuffare då de inte fick så mycket försök, men att de snittade 4.4 och 4.3 yards per springspel säger ändå mycket om dem. Inte flest TD’s i statistiken men när de väl fick chansen, gjorde de sitt jobb.

Deras defensiv var inte det bästa utan låg i mitten utav ligan med 15e mest sacks. De har draftad två defensiva spelare som kan behövas i springspelet men i passningsspelet är de redan riktigt bra. Spelare som Tre’Davious White, Levi wallace samt Micah Hyde är tre spelare som är nästan omöjliga att få fram passningar på. Många interceptions samt tacklingar vilket har pressat motståndarna till korta yards när de väl fått fram passningen. Förra året fick de 13-3 i sitt record och har detta året ett enklare schema. De har sina tuffaste matcher i början mot bl.a. Chiefs samt Packers, men i bör de plocka 8 av 10 matcher.

Därför väljer jag att spela på Buffalo Bills ÖVER 12.5 vinster i grundsäsongen.

New England Patriots Ö/U 9.5 vinster i grundsäsongen

Laget kommer högst troligen ligga på nio eller tio vinster denna säsong vilket är ett framsteg jämfört med förra året. Newton var fruktansvärt svag i passningsspelet och kastade endast 8TD’s och 10 Interceptions (!!). Att han steppar upp är dock väldigt troligt tillsammans med att de nu fått in en hel del receivers. Nelson Agholor från Raiders som hade 1000 yards, TE Hunter Henry samt Jonny Smith som hade 500 yards var. De har även tagit in Kendrick Borune som hade 700yards förra året. Detta är mycket bättre vapen än vad de tappat och tillsammans med att Newton nu har konkurrens med Mac Jones, lär passningsspelet bli bättre. Olinen är närmare oändrad men enligt PFF är det den nästbästa i ligan så finns ingen anledning att byta där. Två runningsbacks som hade över 5yards per försök i laget OCH Newton som sprang för 600yards och 12 TD’s!

Deras defensiv har även dem fått stora ändringar. De hade dock innan ett helt okej lag där och tillät sjunde minst yards samt nionde minst poäng. Gilmore som 2019 vann årets defensiva spelare tillsammans J.C Jackson som tog 9 interceptions förra året är kvar i laget! De har även lagt till ett par DB’s som har varit bra. Hightower är även tillbaka till laget som var väldigt bra 2019 men valde att inte spela 2020 p.g.a. Covid.

Schemat för dem är relativt tufft då de bl.a. möter Bills två gånger, förra årets vinnare Buccs samt Titans/Colts m.m. Trots detta tror jag att de kan få en stark säsong och kämpa om den sista slutspelsplatsen i AFC med 10 eller 11 vinster.

Därför väljer jag att spela på New England Patriots får ÖVER 9.5 vinster i grundsäsongen.

Alla lagspecial-spel!

  • Green Bay Packers Ö 11.5 vinster i grundsäsongen till oddset 2.75 hos Unibet (1.5units)
  • Buffalo Bills Ö 12.5 vinster i grundsäsongen till oddset 3.25 hos Unibet (1unit)
  • New England Patriots får ÖVER 9.5 vinster i grundsäsongen till oddset 2.03 hos Betsson (1.5units)

Lycka till med era spel!

/David

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x