Speltips

Match/event
NHL-preseason - torsdag 7/10
Datum
08/10 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Nattens omgång
Odds
1,58-2,04
Rygga Spelet
Speltips NHL

NHL-preseason – torsdag 7/10

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 7 oktober, 2021

Den tredje sista NHL-preseason natten är kommen. Nästa vecka är det äntligen NHL-premiär. Som vi alla har längtat!

Montréal – Ottawa 01:00

Vårens Stanley Cup-finalist mot bottenlaget Ottawa. Här ska Montréal ha fin chans till vinst. Laget föll senast mot Toronto med hela 2-6 och vill såklart studsa tillbaka efter den mindre bra insatsen. Ottawa har två raka nederlag på kontot. Det lär bli en tredje också.

New Jersey – NY Islanders 01:00

New Jersey har vunnit fyra av fem försäsongsmatcher och är ett av dom lagen som absolut varit hetast. Senast föll man dock mot NY Rangers med hela 2-6. NY Islanders å sin tur har vunnit tre av sina fyra senaste. Här lär vi få en jämn och underhållande match. Mycket mål?

Tampa Bay – Florida 01:00

Nytt härligt Florida-derby. De möttes senast i en match som Florida vann med 3-2. Nu är det dags för Tampa Bay att ta revansch.

Detroit – Pittsburgh 01:30

Detroit har tre raka förluster medan Pittsburgh har tre raka vinster. Formmässigt är det således stor skillnad mellan lagen. Även i normalt fall också. Pittsburgh ska ses med god chans att segra i natt. Penguins har för övrigt fem raka vinster mot just Red Wings.

Dallas – Colorado 02:00

Två lag som ser intressanta ut inför säsongen och kan definitivt gå en bra bit i slutspelet. Kanske rentav hela vägen. Dallas har två raka vinster på sitt konto medan Colorado har förlorat två raka. Här luktar det mycket mål. Fyra av Colorados fem senaste matcher har innehållet 6+ mål. Likaså 3/4 Dallas-fajter.

Minnesota – Chicago 02:00

Två lag som kommer från två raka vinster. Det känns på förhand som denna fajt kan bli både jämn och underhållande. Kanske får vi se en hel hög med mål signerade lagets stjärnor. Wild har 4/5 matcher med 6+ mål medan Blackhawks har sex raka matcher med minst sex mål.

Edmonton – Vancouver 03:00

Edmonton kommer från två raka 4-3-vinster inför nattens match mot Vancouver. Canucks å sin tur har vunnit två av sina fem försäsongsmatcher. Här är Oilers favoriter och bör också lösa en vinst.

Vegas – Arizona 04:00

Vegas kommer från två raka vinster, där man allra senast körde över Colorado med 7-4. Arizona å sin tur har gjort en mycket bra försäsong då man vunnit fyra av fem matcher. Här lär man dock väga lite för lätt när Golden Knights stjärnor växlat upp inför NHL-premiären.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x