Speltips

Match/event
NY Rangers - NY Islanders - 18/3
Datum
18/03 - 2022
Matchstart
00:00
Spelbolag
Spel
Ö5,5 mål
Odds
2,00
Rygga Spelet
Speltips NHL

NY Rangers – NY Islanders – 18/3

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 17 mars, 2022

Tio nya NHL-fajter kommer spelas natten mot fredagen. Vi bjuds bland annat på ett häftigt New York-derby i Madison Square Garden mellan hemmalaget NY Rangers och gästerna NY Islanders.

Stark lagmaskin

NY Rangers går en mycket fin säsong tillmötes. I skrivande stund har man spelat in 81 poäng på 60 matcher och endast tre lag i Eastern Conference har lyckats med att skrapa ihop fler poäng. Faktum är att Manhattan-klubben endast är sju poäng ifrån serieledning.

Sett över hela säsongen har laget fått till en fantastisk offensiv parallellt med en stabil defensiv, där målvakten, Igor Shesterkin, varit fullständigt briljant. 26-åringen har motat hela 93,78% av skotten han fått på sig. Den räddningsprocenten är brutalt bra i världens bästa ishockeyliga år 2022. Frågan är hur långt det här faktiskt kan bära?

Hemma i Madison Square Garden är man riktigt bra och har segrat i tre raka matcher. Vidare har det blott blivit tre nederlag på de 15 senaste hemmamatcherna. Allt som oftast gör man mycket mål, men man har också tenderat i att släppa in en del mål bakåt under den senare tiden. NY Rangers har faktiskt 18 (!) insläppta på de fyra senaste fajterna.

Dålig bortatrend

NY Islanders har det tufft i år och lär missa slutspel. Allt annat vore en jättesensation då man ligger tia och är hela 19 (!) poäng ifrån en slutspelsplats med drygt 20 matcher kvar. Det avståndet lär man inte ta igen. Då krävs det mer eller mindre 19-20 segrar på de resterande 25 bataljerna, vilket inte känns jätterimligt.

Formen är det inget fel på då man tagit poäng i fyra raka matcher, varav tre vinster. Allra senast fick man dock se sig besegrade av Washington med 3-4 efter straffar. Dessförinnan vann man mot Anaheim, Winnipeg och Columbus efter att man smällt in 15 mål på de tre segermatcherna. Offensiven är det således inget fel på.

Lagets bortatrend är desto dystrare då man endast vunnit en av sina fem senaste matcher på resande skridsko. Den segern kom dock mot Anaheim, som är i ruskigt usel form. Derby är alltid derby och man ska ses med goda chanser att vinna i natt. ”Isles” har faktiskt tre raka vinster i Madison Square Garden samt att man segrat i sex av de sju senaste.

Nattens speltips

Ö5,5 mål – finns bland annat till 2,00 hos Expekt.

Den senaste tidens inbördes möten mellan NY Rangers och NY Islanders har varit tämligen målsnåla. I natt tror jag dock vi får se något helt annat. Såväl NY Rangers som NY Islanders öser in mål för tillfället samtidigt som hemmalaget släppt in en hel drös under den senare tiden. Jag blir inte alls förvånad om vi får en match där båda lagen gör tre mål vardera och då är redan spelet i hamn. Fyra raka NY Rangers-matcher har gått över 7+ mål medan fem raka NY Islanders-matcher slutat med 6+ mål. Lagens aktuella trender pekar således på ett nytt målkalas.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x