Speltips

Match/event
Örebro - Leksand 20/2
Datum
20/02 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Leksand ML+Ö4,5 mål (totalt)
Odds
3.05
Rygga Spelet
Speltips SHL

Örebro – Leksand 20/2

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 20 februari, 2021

Häftigt möte mellan tabellsexan och sjuan, där det endast skiljer två poäng lagen emellan.

Örebro letar formen

Under i stort sett hela säsongen har Örebro varit i toppen av SHL-tabellen. För tillfället har laget sämre form, vilket har gjort att de halkat ned till en sjätteplats och är endast två poäng före sjuan Leksand.

Örebro lyckades 3-2-besegra Skellefteå senast, men föll i tre av fyra matcher innan dess. De blev bland annat besegrade av bottenlaget HV71 med 4-1 och Frölunda med 6-3.

Formstarkt Leksand

Leksand, som var i botten av tabellen ifjol, har gjort en otroligt fin säsong då man spelat in 68 poäng på 42 matcher och ligger på en stabil sjundeplats. Dessutom är man endast två poäng ifrån sjätteplatsen, som just kvällens motståndare, Örebro, innehar. Ytterligare en poäng upp ligger Frölunda.

Leksand har en strålande form för tillfället då man vunnit i fyra raka matcher, där de tre senaste kommit efter ordinarie speltid. Det gör laget till ett av SHL:s bästa lag för tillfället.

Dalmasarna har varit ruggigt bra på bortais under säsongen och är faktiskt det laget som spelat in näst flest poäng på resande skridsko. Laget har segrat i 8/9 senaste bortamatcher. Mycket imponerande.

Dagens speltips

Jag väljer att tro på Leksand+Ö4,5 ML till fina 3,05 (1,5u) gånger pengarna.

Det innebär att spelet hittar hem så länge Leksand vinner matchen och att det blir totalt minst fem mål ML. Vinner Leksand matchen, så gör man 3+ mål. Det är min bestämda uppfattning. Jag kan aldrig tänka mig att dalmasarna skulle vinna med 1-0, 2-0 eller 2-1. Örebro kommer göra minst ett par mål. Vid det scenariot är denna kombination betydligt bättre att köra än Leksand ML till 2,20, om ni hänger med?

Örebro brukar dock trivas läskigt bra mot Leksand. Vidare är denna rek ett chansspel, som jag anser ha stor potential att hitta hem. Örebro är inte i bästa slag just nu samtidigt som Leksand spelar med ett fantastiskt självförtroende och har vunnit 8/9 senaste bortafajterna. Vi håller tummarna för en ny bortavinst.

Lycka till!

/ Timmy

Följ mina europeiska ishockeyspel här!

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x