Speltips

Match/event
Portugal - Uruguay
Datum
28/11 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
U4.5 mål & Portugal Ö11.5 fouls
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Portugal – Uruguay 28/11

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 27 november, 2022

Portugal vann sin öppningsmatch efter en målrik 3-2 vinst mot Ghana. Ronaldo fick göra sin första kasse för detta VM och Portugal kommer nu till denna tuffare match med tre poäng. Det är Uruguay som står på schemat som kryssade sin öppningsmatch mot Sydkorea då den slutade i ett mållöst 0-0. Viktiga poäng på spel i denna intressanta match!

Kan säkra slutspel

Portugal och Cristiano Ronaldo drog igång detta mästerskap med en vinst mot Ghana efter en målrik andra halvlek. Första halvlek var väldigt seg vilket de flesta första halvlekar var i öppnings matcherna. Men andra halvlek bjöd på hela fem mål och Portugal vann med 3-2. Ronaldo fick göra sin första kasse från straffpunkten vilket är viktigt för både honom och Portugal om man ska gå långt.

Tre poäng har man alltså inför denna andra omgång mot ett starkare lag än vad Ghana är. Portugal kan med en vinst här säkra slutspel och kan då “slappna av” inför den sista omgången mot Sydkorea. Men det kommer att krävas betydligt mer av Portugal för att ta tre poäng mot Uruguay än vad det gjorde mot Ghana. Speciellt starten av matchen då Uruguay säker kommer att komma med en hel annan inställning till denna match än vad dom gjorde mot Sydkorea.

Ingen vidare öppningsmatch för Uruguay

Uruguay stod på förhand som favorit att gå vidare ur denna grupp tillsammans med Portugal. Men i öppningsmatchen såg man långt ifrån bra ut då den slutade i ett mållöst 0-0 efter att inget av lagen ens hade ett enda skott på mål. Visst kan det har varit lite press och nervositet från båda sidorna då det var den första matchen detta mästerskap med mycket på spel. Men med tanke på matchbilden så hade Uruguay lika gärna kunnat “råka” förlora och då hade man inte haft ett bra utgångsläge inför denna match.

Med ett poäng inför denna match så innebär det att man verkligen inte får förlora för då kommer man behöva vinna den sista matchen mot Ghana för att kunna gå vidare. Stor press med andra ord på Uruguay och man möter ett Portugal som med vinst kan säkra ett slutspel. Det kommer att krävas en hel del från Uruguays sida för att inte åka på en förlust här och pressen skulle jag säga är på Uruguay.

Speltipset

Jag förväntar mig en tajt och lite passiv match, iallafall i starten på matchen. Mycket står på spel och som det har varit i de flesta matcher detta mästerskap, så vill inget lag förlora, speciellt i den andra omgången. Speltipset blir under 4.5 mål och Portugal över 11.5 fouls till 1,64 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x