Speltips

Match/event
Powerplay - Fredag 16/4
Datum
16/04 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. BIK Karlskoga-Björklöven
1X2
2. Bolzano-EC Kac
1X
3. Rungsted-Aalborg
1X
4. Eisbären-Mannheim
1X2
5. Ingolstad-Bremerhaven
1
6. Straubing-Wolfsburg
1X2
7. TH.Sabo-Kölner
X2
8. Dusseldorf-Augsburger
1X
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 16/4 » Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 16 april, 2021

Hallå där! Dom senaste dagarna har det varit lite stolpe ut när det kommer till powerplay. Vi tar nya tag, såklart. Dagens meny är riktigt riktigt tuff om man kollar översikten. 81 tusen är omsatta i skrivande stund, bara en svensk match på menyn vilket kan ge en lite sämre omsättning. Resterande matcher på menyn är från Österrike, Danmark och Tyskland. Häng med!

Spelstopp 18.59

1. BIK Karlskoga – Björklöven

Match sju, vinnaren får möta Timrå om en plats i SHL. Det har varit en riktigt bra matchsserie så här långt. Bik Karlskoga har en förstakedja som Björklöven inte kan hantera. BIK har ett par tunga skador på sin skadelista men det har inte hindrat dom att ta detta till en sjunde fight. Björklöven har bredden men inte riktigt spetsen så här långt, dock ska man inte skriva bort Björklöven. Detta kan verkligen gå hur som helst, 1X2 tack.

2. Bolzano – EC Kac

Final i Österrike mellan ettan och tvåan i serien, ligavinnaren Bolzano har tog hamnat i ett 0-2 underläge. Två väldigt jämna lag på pappret, dock har Bolzano en liten starkare spets, nu när hemmalaget är streckat till endast 33% måste den synas. Denna kamp kan verkligen gå hur som helst, men Bolzano har hemmaplan och måste vinna, 1X.

3. Rungsted – Aalborg

Även här har vi en final, och det också mellan ettan och tvåan, skiljde bara tre pinnar mellan lagen. Rungsted går in som knappa favoriter här. Rungsted har ett par riktigt skickliga importer. Aalborg ska dock inte räknas ut, inte alls. Har ryssen Kabanov som håller riktigt bra klass, räkna med drag på isen ikväll. Dock ska 1X räcka långt här.

4. Eisbären – Mannheim

I Tyskland har vi inte kommit till slutspel än, det är runda 41 och lagen leder deras respektive serier. Tyska ligan är uppdelat i två ligor med tanke på Covid. Båda lagen har spelat riktigt bra denna säsong och såklart klara för slutspel. Båda lagen har riktigt bra spelare och jag tror det kan bli lite slutspelskänslor här. 1X2 tar jag direkt utan att blinka, tuff match på pappret.

5. Ingolstad – Bremerhav

Två riktigt formsvaga lagt möts här, dock ska det inte vara något fara för slutspelsstrecket. Ingolstad har det bättre spelarmaterialet och om ettan håller sig runt 45% är det en mycket rimlig spik. Bremerhaven har nämligen inte vunnit i Ingolstad sen 2018. Bremerhaven är absolut ingen dåligt lag, men ska mycket till att man reser hemåt med en trea, Ingolstad är kupongens första spik.

6. Straubing – Wolfsburg

Nu snackar vi viktig match, båda lagen ligger ovanför slutspelsstrecket men det är bara ett par pinnar tillgodo. Båda lagen kommer men en riktigt bra form, hemmalaget har tre segrar på fyra senaste medan bortalaget har fyra segrar på fem senaste. Båda lagen har ungefär lika bra spelarmaterial, om plånboken tillåter så tar med alla streck här.

7. Th.Sabo – Kölner

Två lag som inte kommer ta sig till slutspel, troligtvis. Thomas Sabo som spelar sina hemmamatcher i Nurnberg ligger för tillfället sist i hela ligan, dock är formen helt okej. Köln vann när lagen möttes senast med 6-3, men hade innan det fyra raka nederlag. Svenska folket har dock tagit Sabo i favoritskapet vilket är lite konstigt enligt mig, X2 är bra och utdelningsvänligt.

8. Dusseldorf – Augsburger

Sista matchen på menyn kommer även den från Tyskland, två lag som jagar slutspelsplats. Det är hemmalaget som har bäst spelarmaterial och kommer från en 7-1 seger. Bortalaget har inte rosat marknaden på slutet och har en riktigt knackig form. Hemmalaget är dock streckat till 80% vilket är otroligt enligt mig, Augsburger kan mycket väl få med sig en pinne här, 1X tack.

Läktarens säkra: Ingolstadt

Långt ifrån någon säker på denna meny, men värdespiken är på Ingolstadt, 47%. Har ett par riktigt skickliga importer och även skickliga spelare från Tyskland till exempel Daniel Pietta. Jobba Ingol!

Läktarens skräll: Augsburger

Augsburger kan mycket väl nypa en pinne här, visst man har en dålig form men det är inte så att Dusseldorf rosat marknaden. Liten fördel för hemmalaget men långt ifrån 80%, jobba Augsburger!

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus