Speltips

Match/event
Diego Schwartzman - Aslan Karatsev
Datum
05/05 - 2021
Matchstart
11:00
Spelbolag
Spel
Diego Schwartzman
Odds
2.30
Rygga Spelet
Speltips tennis

Schwartzman – Karatsev

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 5 maj, 2021

Hallå där! Två raka i Madrid, det tackar vi för. Vi går för tredje raka när andra omgången ska inledas. Det är grusspecialisten från Argentina som möter det nya stjärnskottet från Ryssland. Har hittat ett väldigt intressant spel, häng med nedan får du läsa både analys och speltips. Häng med!

Trivs som bäst på grus

Diego Schwartzman är född och uppväxt i Buenos Aires, Argentina och han bor fortfarande kvar där. Peque som han kallas började lira tennis vid en ålder på sju bast. Han är just nu nia i världen, men varit en placering bättre som bäst. Han spelar och trivs som bäst på grus där tre av hans fyra titlar har kommit. Diego är en väldigt liten spelare, mäter endast 170 centimeter över backen. Han har dock en helt okej serve för att vara så kort, han har enormt fina grundslag där backhandsidan sticker ut. Hans absolut styrka i spelet är han rörlighet.

Diego har spelat helt okej under 2021, han har spelat hem en titel. Har spelat lite ojämnt dom senaste veckorna, åkte ut i första rundan i Rom mot Ruud efter en svag insats. Rök i kvarten mot Carreno Busta förra veckan i Barcelona, hade mängder med chanser att vinna den matchen dock. Här i Madrid har Diego fått stå över första rundan, så han har haft fina träningsdagar. Enligt rapporter ser han fin ut för tillfället och gillar underlaget skarpt.

Kometkarriär!

För ett år sedan visste inte många vem Arslan Karatsev var. Han började året som 112a på världsrankingen men är nu nere på stabila 27e plats efter riktigt fint spel. Sagan började med det overkliga att han tog sig till semifinal i Australian Open efter ett spel som var helt makalöst bra. Karatsev följde upp det med att vinna titeln i Dubai. Efter titeln i Dubai hade Karatsev ett par tävlingar med mindre bra resultat och många trodde sagan var över. Han gick in i tävlingen i Belgrad med ganska dålig form senaste veckorna, men väl i Belgrad spelade han som han gjorde i Australien och slog bland annat Novak Djokovic men fick ge sig i finalen efter en tuff batalj. Karatsev har ett riktigt bra spel inom sig, bra serve och riktigt fina grundslag. Han rör sig även fint på banan.

Karatsev har lirat enormt mycket matcher detta år, och har 17-5 i statistiken, vilket är otroligt fina siffror. Karatsev har redan spelat en runda här i Madrid, slog Humbert i två raka, en stabil insats av ryssen men inte så mycket mer. Ryssen såg lite tung ut under vissa sekvenser, nu möter han ett riktigt bollplank och måste kunna spela under hög press i två timmar+ för att vinna. Orkar han det?

Dagens speltips

Karatsev gjorde kaffeved av Schwartzman när spelarna möttes senast i Australien. Nu är det lite annorlunda, framförallt underlag, trots att det går ganska snabbt här i Madrid. När Argentinaren står över dubbla degen kan man inte blunda. Visst, Karatsev har sett riktigt bra ut på senare tid, men det ska mycket till att gneta ner Diego på grus. 2.30 på Diego är taget! Lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x