Speltips

Match/event
SHL - lördag 18/9
Datum
18/09 - 2021
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,83-2,75
Rygga Spelet
Speltips SHL

SHL – lördag 18/9

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 18 september, 2021

Lördag och SHL-ishockey igen. Denna gång bjuds vi på fem fajter, där bland annat den obesegrade duon, Malmö och Färjestad, gör upp i Malmö Arena.

Djurgården – Brynäs 15:15

Två lag som inlett årets säsongen med en vinst efter två omgångar. Såväl Djurgården som Brynäs lär få räkna med att komma på den undre halvan av tabellen den här säsongen. Det finns kunnande i båda lagen, men trupperna är alldeles för tunna och det finns många osäkra kort. När dessa båda lag möts brukar det sluta med hemmavinst efter ordinarie speltid. Faktum är att de senaste sju inbördes mötena just slutat med att hemmavärden vunnit. Djurgården har sex raka hemmavinster mot Brynäs, där man endast släppt in fyra mål bakåt. Dessutom har lagen 21 (!) raka möten utan ett oavgjort resultat. Det luktar således hemmavinst efter 60 minuter i afton.

Malmö – Färjestad 15:15

Såväl Malmö som Färjestad är obesegrade så här långt in på säsongen. Färjestad inledde med att 4-3-besegra Växjö på bortaplan efter straffar medan Malmö slagit såväl Leksand (4-3) som Oskarshamn (5-2) på resande skridsko efter fina prestationer, inte minst offensivt. Färjestad nämns som en av huvudkandidaterna till SM-guldet samtidigt som Malmö går lite under radarn. Skåningarna har ett ruskigt bra lag. Dagens match kommer säkerligen bli en häftig och fartfylld batalj, som känns väldigt öppen på förhand. Frågan är hur den slutar?

Timrå – Växjö 15:15

Både Timrå och Växjö föll i SHL-premiären för att senast ta säsongens första vinst. Timrå besegrade Brynäs på bortaplan med 4-2 medan Växjö vann med 3-2 efter förlängning hemma mot Örebro. Det råder ingen tvekan om att Lakers bär favoritskapet i eftermiddag och är normalt sett det bättre laget. Timrå är dock bra på hemmaplan och har vunnit fem av sina sex senaste hemmafajter (alla sammanhang inräknade). Det blir ingen lätt match för Växjö, men visst borde man greja en vinst.

Frölunda – Luleå 18:00

Frölunda föll i premiären mot Brynäs med 2-4 för att sedan 2-0-besegra Skellefteå på bortaplan. Luleå å sin tur har endast spelat en match och den vann man mot Linköping med klara 5-2. Dessa båda lag nämns som guldkandidater och lär med störst sannolikhet vara med i toppen av tabellen när grundserien summeras. Luleå har varit ruskigt bra hittills under säsongen då man vunnit fem raka matcher (alla sammanhang inräknat), där man öst in 22 (!) mål. Lyckas Frölunda sätta skeppar i hjulen för Luleås offensiv?

Skellefteå – Leksand 18:00

Skellefteå inledde säsongen på bästa tänkbara vis då man bortabesegrade Djurgården med 5-2. Därefter föll man hemma mot Frölunda med 0-2 efter en ganska sömnig historia. Leksand å sin tur har fått en mycket tuff start på säsongen då man förlorat två raka hemmamatcher. Först föll man mot Malmö med 3-4 för att sedan ses besegrade av Rögle med hela 1-5. Här är Skellefteå, med all rätt, ganska stora favoriter och bör också lösa en vinst. Minikris på gång i dalarlaget?

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x