Speltips

Match/event
Speedway GP Lublin : Runda 1
Datum
06/08 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
2.00 - 5.50
Rygga Spelet
Speedway

Speedway GP Lublin: Runda 1

Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 6 augusti, 2021

Väldigt dålig helg förra helgen men ifall vi tar med första speedwaytävlingarna så är vi fortfarande + detta år på sporten! Nu körs det i polska Lublin för första gången och statistik på banorna är inte lika tillgängliga som de brukar vara när GP tävlingar körts där tidigare. Dubbeltävling nu återigen i Polen där favortiterna är Zmarzlik och Madsen!

Ö/U Förarpoäng

Två förare som skulle tycka om denna bana där det finns material över HELA banan är Lindgren och Sayfutdinov. Sist det kördes internationellt på denna bana var Speedway of Nations 2020 där det dagen innan körning hade spöregnat och det låg kvar mycket på banan. Det var då blått och vitt som var vassast till en start och starten var inte viktigast. Lindgren och Sayfutdinov är två förare som har haft det tufft med starter, men lättare kunnat vika in och köra om ifall det finns spår.

Lindgren körde under lördagens tävling bara in åtta poäng under sina grundheat och lyckades inte ta sig till semi-final, vilket var första gången denna GP säsong som han inte tog sig till final till och med. Han behöver studsa tillbaka för att vara med i fighten om medaljer och även för att ha ett grepp om topp 6 som är viktig! Han kör generellt väldigt snabbt och har en förmåga att göra invikningar ifall materialet finns på banan! Lindgren Ö 8 poäng.

Även Emil Sayfutdinov har en förmåga att ha mediokra starter men ha en väldig fart och hänga kvar och ta sig om ifall material finns. Han har återigen en relativt låg Ö/U då han är har en svajig form, men på en bana som denna bör han vara stark! Sayfutdinov Ö 9 poäng.

Heatvinnare

Vi har plockat några heatvinnare även denna kväll. Några högoddsare men även några favoriter!

Artem Laguta kör sitt första heat i heat 4 där han får starta ifrån blått startspår. Han har hittills iår varit väldigt stark och starkast är han nog på starter och att sedan skapa yta väldigt snabbt när de förarna bakom fightar varandra. Detta heat är relativt enkelt för honom där det egentligen bara ska vara Doyle ifrån första starspår som är ett hot. Kazprazak från vitt och Zagar från gult bör inte kunna hota.

Efter sladdpaus kommer Janowski in i heat 5 där även han har ett ”enklare” heat. Blått startspår mot Fricke på vitt, Lambert på gult och Zagar innanför sig på rött. Starterna har varit ett problem för Janowski men ifall han tappar denna har jag svårt att tro att han inte kommer ikapp förarna då materialet bör finnas på banan.

Martin Vaculik har hittills haft ett helt okej GP. Han kliver in i heat 14 som en väldig underdog. Favoriten är Sayfutdinov på innespår och sedan har Zagar, Vaculik och Kubera alla liknande odds. Oddset är väldigt missvisande då Vaculik har varit stark på yttre spåren och hans motor han sett bra ut många kvällar.

Sista spelet vi lägger på en heatvinnare är i Heat 18 där Sayfutdinov återigen kör. Han är här återigen favorit. En väldigt udda tävling för honom där han får möta de sex bästa förarna hittills iår under sina två första heat för att sedan bli favorit i sina resterande tre. Detta är det heat då jag finner att han har störst chans att vinna. Lambert innanför sig på röd bana och sedan Berntzon och Kazprzak på de två yttre banorna. De två sistnämnda förarna har hittills nästan bara tävlat om vem som kommer sist och nästsist och jag ser inte varför det skulle ändra sig nu.

Alla kvällens spel:

  • Emil Sayfutdinov Ö 9 poäng till oddset 2.15 hos Bet365 (1.5units)
  • Fredrik Lindgren Ö 8 poäng till oddset 2.00 hos Bet365 (1.5units)
  • Artem Laguta vinner heat 4 till oddset 2.00 hos Bet365 (2units)
  • Maciej Janowski vinner heat 5 till oddset 2.20 hos Bet365 (1.5units)
  • Martin Vaculik vinner heat 14 till oddset 5.50 hos Bet365 (1unit)
  • Emil Sayfutdinov vinner heat 18 till oddset 2.00 hos Bet365 (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x