Speltips

Match/event
Speedway GP Tjeckien: Runda 2
Datum
18/07 - 2021
Matchstart
13:00
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
1.72-4.00
Rygga Spelet
Speedway

Speedway GP Tjeckien: Runda 2

Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 17 juli, 2021

Fredagens tävling gick väldigt bra både när vi kikar på spelen vi la samt för Sveriges största hopp, Lindgren. Han lyckades ta sig till final vilket var oväntat, väl där blev han dock utesluten men 14 starka poäng till GP ställningen är bra! Vi satte ett par heatsegrar men missade även några. Det som räddade kvällen från en +- var det faktum att Janowski vann och gav oss fina +6 units på det spelet och därmed +6.25 totalt under kvällen!

Head 2 Head spel

Artem Laguta vs Jason Doyle har ett head2head spel uppe där förarna igår hade väldigt olika race. Laguta körde väldigt bra hela kvällen igenom men tappade dessvärre i semifinalen när han kom 3:a och missade finalplatsen. Jason hade en fruktansvärd tuff kväll där han körde i tejpen, inte alls fick fart ute på banan och plockade enbart upp poäng till en 12:e plats. Doyle är bättre än så egentligen, men att han tar Laguta känns tufft! Därför väljer jag att spela på Laguta bättre slutplacering än Doyle till oddset 1.72.

Martin Vaculik vs Robert Lambert. Det är här två förare som hade det relativt tufft igår. Vaculik visade dock sin egen kapacitet i slutet av tävlingen och han kom verkligen igång! Lambert fick en hel del poäng i början av tävlingen men när resterande började värma upp, var han inte längre lika het. Därför väljer jag att spela på att Vaculik får en bättre slutplacering än Lambert till oddset 1.72

Totala förarpoäng

Leon Madsen Ö 9 poäng. Han hade väldigt fina heat i början men tappade senare och missade några viktiga heat. Han tog sig ändå till semifinal men åkte ut direkt där. Denna tävling har han en väldigt lottning där han har fått bra startspår med sämre förare innanför sig när han börjar vit etc!

Emil Sayfutdinov Ö 9 poäng. Jag förstår verkligen inte hur linan ligger här på Emil. Han hade en fantastisk kväll igår och tappade enbart ett par poäng. Hans lottning är NÅGOT tuffare ikväll, men inte överdrivet! Givetvis är chansen låg att han har en lika bra kväll, men att han plockar 10 poäng känns troligt. Därför väljer jag att spela på Sayfutdinov Ö 9P till oddset 1.90

Heat-vinnare

Vi har hittat några fler heatvinnare efter att gårdagens tävling inte riktigt haft spåren som jag trodde. Trots det gick vi + även på heatsegrarna men den röda banan var desto bättre än vad som förväntades. Det som hände under gårdagen var att röd + gul var dominanta i början av racet och efter 2-3 sladdpauser kom blå in i matchen och vann många heat också!

Heat 2 – Leon Madsen. Han får här starta på ytterspåret och möter främst Laguta som kör ifrån andra startspår. Leon har ofta bra starter ifrån ytterspår och med tanke på att blå bana tidigare inte varit överdrivet bra, kan det bli tufft för Laguta redan i heat 2! Madsen heatvinnare till 2.50 i odds!

Heat 12 – Sayfutdinov. Här startar han på innerspår och har Anders Thomsen utanför sig. På vit och gul bana har vi Janowski som vann igår samt Laguta. Det faktum att Sayfutdinov får starta på rött ger mig förtroende i honom och att den sämsta föraren är utanför honom gör att han borde kunna komma ifrån alla andra vid en bra start! Sayfutdinov heatvinnare till 2.87 i odds!

Heat 16 – Matej Zagar. Här är troligtvis kvällens sämsta heat. Det är fyra förare som inte tog sig till semifinal igår och de plockade väldigt få poäng! Zagar var dock den bästa utav dessa fyra men hans startspår på gult är inte optimalt såhär sent i tävlingen! Zagar heatvinnare till 4.00 i odds!

Heat 18 – Fredrik Lindgren. Här får Lindgren starta ifrån blått med relativt bra förare utanför sig. Laguta startar ifrån vitt och Doyle ifrån gult men i Heat 18 har blått startspår troligtvis blivit bäst tillsammans med rött. På innerbanan startar Berntzon vilket inte bör hota en heatseger och bör kunna ge en fin förstasväng till Fredrik. Lindgren heatvinnare till 2.50 i odds!

Heat 20 – Tai Woffinden. Han har det bästa startspåret, han är den enda som gick till final och tillsammans med Fricke gick han till semi-final. I mina ögon är Max Fricke hans enda hot ifrån rött startspår men Tai är så mycket bättre att han ska lyckas vinna det utan problem! Woffinden heatvinnare till 2.05 i odds!

Alla speltips!

 • Artem Laguta bättre slutplacering än Jason Doyle till oddset 1.72 hos Bet365. (2units)
 • Martin Vaculik bättre slutplacering än Robert Lambert till oddset 1.72 hos Unibet (2.5units)

 • Leon Madsen totalt Ö 9 poäng till oddset 1.90 hos Bet365 (2.5units)
 • Emil Sayfutdinov totalt Ö 9 poäng till oddset 1.90 hos Bet365 (2.5units)

 • Leon Madsen vinnare av heat 2 till oddset 2.50 hos Bet365 (1.5units)
 • Emil Sayfutdinov vinnare av heat 12 till oddset 2.87 hos Bet365 (1.5units)
 • Matej Zagar vinnare av heat 16 till oddset 4.00 hos Bet365 (1unit)
 • Fredrik Lindgren vinnare av heat 18 till oddset 2.50 hos Bet365 (2units)
 • Tai Woffinden vinnare av heat 20 till oddset 2.05 hos Bet365 (2.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Expekt
100% upp till 1500kr
 • Bra utbud
 • Lågt Omsättningskrav
 • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x