Speltips

Match/event
Speedway GP Wroclaw: Runda 2
Datum
31/07 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
2.20 - 5.50
Rygga Spelet
Speedway

Speedway GP Wroclaw: Runda 2

Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 31 juli, 2021

En riktigt tuff kväll igår med våra spel där Zmarzlik och Laguta klev upp istället för bl.a. Janowski och Lindgren som vi hoppades på! Flertal speltips var nära och vi hade exempelvis med en Janowski vinst gått +- men han lyckades inte hålla Zmarzlik bakom sig i finalen. Kväll 2 och blått samt vitt startspår verkar hetast!

Ö / U förarpoäng

Emil Sayfutdinov ÖVER 9 känns som ett väldigt fint odds. Han hade en tuff start igår men steppade genast upp och körde som han brukar. 2 poäng efter två heat men fick totalt 10 efter kvällen! Med tanke på vilken avslutning han hade har jag svårt att tro att han får den tuffa starten han fick igen! Därför spelar jag på att han plockar ÖVER 9 poäng till oddset 2.25

Maciej Janowski EXAKT 11 poäng är en högoddsare. Han hade inte den bästa kvällen igår men visade tendenser på sitt bästa själv i slutet. Han har en hel del tuffa heat framför sig och har inte riktigt haft turen med sig på startpositionerna. Att han plockar poäng tror jag starkt, men han kan lägga sig runt 11-12 vilket gör detta spelet roligt! Janowski exakt 11 poäng till oddset 5.50

Oliver Berntzon EXAKT 2 poäng. Även denna är det lite högre odds på men det känns ändå ganska rimligt. Han hade igår en fruktansvärt dålig kväll och var bakom alla hela kvällen förutom sista heatet. Han tog 1 poäng när han körde i mål för Kazprzak och ikväll har han definitivt det bästa startspåret i heatet som de två förarna möts. Jag räknar på att han plockar en poäng där och sen hoppas vi att han kör in en till på den andra fyra heaten! Berntzon exakt 2 poäng till oddset 4.00

Bartosz Zmarzlik ÖVER 12 poäng. Han hade en väldigt bra kväll igår och hans heat är perfekt utlagda för kvällen! Hans sämsta startspår kommer i heat där han egentligen inte ska vara hotat och har sparat blått samt vitt startspår när han möter förare som Madsen, Janowski, Laguta etc. Att plocka 13-15 poäng är tufft och han får endast tappa två poäng under alla heat. Ifall någon ska lyckas med det på ett stabilt sätt är det nog Zmarzlik, speciellt med startspåren han har ikväll! Zmarzlik Ö 12 poäng till oddset 2.20

Heat-segrare

Leon Madsen – Heat 3. Han får starta på det bästa startspåret och såg igårkväll ut som den bästa föraren! Han åkte ut, efter en väldigt tuff bedömning, vid en krasch i semifinalen. Under sina fem orginalheat tog han 14(!) poäng och slog därmed alla i tävlingen förutom Zmarzlik. I detta heat är hans ”enda” hot innanför på röd bana, Laguta. Han körde också bra, men rött startspår var INTE populärt igår.

Martin Vaculik – Heat 5. Han får här starta ifrån vitt som var det startspår med högst poängsnitt igår med lika många heatsegrar som ifrån blått. Hans tuffaste fight är troligtvis mot Woffinden som startar på just blå bana, men ifall han har en liknande kväll ifrån igår är han inget hot. Han plockade endast 5 poäng på sina 5 heat. Zagar och Chugunov som också startar här plockade ännu mindre.

Gleb Chugunov – Heat 11. Återigen en liten högoddsare då Gleb inte hade en bra kväll igår. Han har dock kapacitet att köra så mycket bättre på denna bana och jag tror han steppar upp idag, till viss del. Här får han starta ifrån blått och har Fricke utanför sig följt av Berntzon. Favoriten i heaten är Doyle som startar på rött spår men även han hade en dålig kväll. Oddsen är för höga på Gleb för att inte satsa en liten slant!

Emil Sayfutdinov – Heat 18. Ett relativt jämnt heat där han startar på vitt startspår. Han hade en desto bättre kväll än Lindgren som startar på blått. Lambert ifrån gul bana körde bra, men det blir svårt att upprepa. Med tanke på att vi nästan får 3x pengarna på Emil här tar jag det direkt!

Anders Thomsen – Heat 19. Ett riktigt skitheat där förarna gemensamt tagit sig till semifinalheaten 1 gång på tre tävlingar. Fricke, Thomsen och Zagar har alla samma odds och startar i ordningen de är utskrivna. Thomsen hade en bättre kväll än de andra och har bästa startspår, vilket är nog för mig att satsa på honom!

Alla kvällens spel!

 • Emil Sayfutdinov ÖVER 9 poäng till oddset 2.25 hos Bet365 (2units)
 • Maciej Janowski EXAKT 11 poäng till oddset 5.50 hos Bet365 (0.5units)
 • Oliver Berntzon EXAKT 2 poäng till oddset 4.00 hos Bet365 (1unit)
 • Bartosz Zmarzlik ÖVER 12 poäng till oddset 2.20 hos Bet365 (1.5units)

 • Leon Madsen – Heat 3 till oddset 2.37 hos Bet365 (2units)
 • Martin Vaculik – Heat 5 till oddset 2.50 hos Bet365 (1.5units)
 • Gleb Chugunov – Heat 11 till oddset 3.75 hos Bet365 (1unit)
 • Emil Sayfutdinov – Heat 18 till oddset 2.87 hos Bet365 (1.5units)
 • Anders Thomsen – Heat 19 till oddset 2.87 hos Bet365 (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Betsson
100 kr free bet
 • Betting & Casino
 • Bra Kampanjer
 • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x