Speltips

Match/event
Baltimore Ravens - Tennessee Titans
Datum
10/01 - 2021
Matchstart
19:05
Spelbolag
Spel
Titans ML + fler!
Odds
1.90 - 2.55
Rygga Spelet
Speltips NFL

Tennessee Titans vs Baltimore Ravens

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 10 januari, 2021

Oj vilken start på slutspelet! En väldigt jämn match som dessvärre slutar lite för jämnt för vårt handicapbet på Bills, men våra touchdowngörare och överspelet går in! 3/4 spel sitter och totalt 3.4 units +! Matchen i sig höjde hoppet på att hela slutspelet kommer vara väldigt roligt med jämna matcher där vinnaren är oklar enda in i slutet!

Titans säkrade divisionen emot Texans

Trots vikten utav matchen för Titans och det stora favoritskapet för dem hade de vissa problem med att stänga matchen. Strax efter halvtid när Tennessee gjort ytterligare en TD hade de ledningen med 24-9 och matchen såg klar ut. Houston skulle dock komma tillbaka och gjorde fyra raka touchdowns och ledde helt plötsligt mötet med 35-31. Efter några poäng av var lag var ställningen 38-38 med endast 18 sekunder kvar. Ett 52yard pass av Tannehill till Brown gav de chansen på ett FG som de satte och vann matchen med 41-38 när klockan stod på 0:00.

En fantastisk match för Titans offensiv TROTS att Tannehill endast kastade för 216yards. Derrick Henry sprang själv för 250yards och A.J Brown stod för 151 mottagna yards som Ryan kastade. Deras offensiv behöver fortsätta ånga på för att de ska vinna i helgen emot Ravens!

Baltimore med fem raka segrar

Fem raka segrar för Baltimore Ravens som där snittat över 37poäng per match. Deras motstånd har dock varit allt förutom imponerande då de lagen har snittat 5.5vinster. Innan dessa fem matcher mötte de Tennessee där de förlorade matchen i overtime efter att Henry sprungit över 130yards. Deras senaste match emot Cincinnati Bengals slutade 38-3 och de tillät endast 195yards totalt och de själva tog sig 525yards där springspelen var det som dominerade helt och hållet!

J.K Dobbins sprang för 160yards och Jackson själv nådde NÄSTAN 100yards denna match. Dock hade Jackson det väldigt tufft sist han mötte Titans och sprang då själv för under 50yards och Dobbins nådde bara 75y. Något som de kommer behöva förbättra detta möte ifall de ska vinna!

Dagens speltips

Generellt två lag som har svagare defensiver och är sämre än genomsnittet. Deras offensiver är dock två utav de bästa i ligan och mycket handlar om springspelet, något som Baltimore generellt har svårare att stoppa. Derrick Henry sprang för över 2000yards denna säsong och kommer troligtvis fortsätta och sätta över 100yards denna match!

Anledningen till att jag tror på Titans denna match är för att de vann delvis mötet lagen emellan denna säsong, de har en bättre passande QB och i fjärde kvarten kan ofta Henry göra vad han vill. En jämn, poängrik match med mycket springspel är vad jag tror på!

Därför väljer jag att spela på Tennessee Titans (ML) till oddset 2.55 hos Betsson (2units)

Över 54.5 poäng i matchen till oddset 1.92 hos Betsson (2.5units)

Att Derrick Henry springer över 120.5 yards till oddset 1.90 hos William Hill (2units)

Att J.K Dobbins gör minst en TD i matchen till oddset 2.25 hos Betsson (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x