Speltips

Match/event
Tottenham - Eintracht Frankfurt
Datum
12/10 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
U24.5 frisparkar i matchen
Odds
1,80
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Tottenham – Eintracht Frankfurt 12/10

Champions League Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 12 oktober, 2022

Tottenham tar emot Eintracht Frankfurt i den fjärde omgången i Champions League. Det blev delad pott när dessa två mötte förra veckan i Tyskland, denna gång är det hemmafördel till Tottenham och tre viktiga poäng står på spel. Båda lagen har chans att ta sig upp på förstaplatsen beroende på hur den andra matchen slutar. Intressant tillställning väntar!

Delad pott förra veckan

Andra rundan av gruppspelsmatcherna i Champions League har dragit igång och det innebär att det är samma möten som vi hade förra veckan. Det blev delad pott förra veckan när dessa två möttes i Tyskland efter en tråkig 0-0 match. Tottenham kanske var det mer nöjda laget efter att ha fått med sig en poäng på bortaplan, dessutom då man bara hade ett enda skott på mål. 

Nu ska dom mötas igen och denna gång är det i London på Tottenham Hotspur Stadium vilket innebär en liten fördel för Tottenham såklart. Tottenham har varit riktigt starka på hemmaborg denna säsong då man vunnit samtliga fem matcher man har spelat där. Nu är det dessutom viktiga poäng som står på spel så Tottenham bör inte nöja sig med något annat än en vinst ikväll.

Tung helg för Eintracht

Båda lagen har spelat varsin match sedan de möttes förra veckan. Tottenham mötte Brighton på bortaplan där man vann med 0-1 vilket man gjorde väldigt bra efter att man dels hade en match några dagar innan, och även med tanke på Brightons form. Så Tottenham kommer till denna match med en vinst i bagaget och två raka hållna nollor dessutom.

För Eintrachts del så hade man inte en lika rolig helg efter att man åkte på stryk mot bottenlaget VfL Bochum med hela 3-0. Det var Bocums första vinst för säsongen efter nio spelade matcher vilket inte direkt gör det lättare för Eintracht. Minst sagt tungt att komma till denna tuffa bortamatch efter en sådan insats.

Speltipset

Viktiga poäng står på spel när Tottenham tar emot Eintracht hemma på Tottenham Hotspur Stadium. Delad pott blev det förra veckan i en ganska seg match. Speltipset blir under 24.5 frisparkar i matchen till 1,80 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x