Speltips

Match/event
Tottenham - Sheffield United
Datum
02/05 - 2021
Matchstart
20:15
Spelbolag
Spel
Tottenham -1.5
Odds
1.96
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Tottenham – Sheffield United 2/5

Fotboll Premier League Speltips
Joakim
Publicerad: 28 april, 2021

Tottenham – Sheffield United. Ett lag spelar för Champions League, det andra är redan klart för nedflyttning och kan börja förbereda sig för en säsong i The Championship. Att Tottenham inte imponerat under säsongen är ingen hemlighet vilket också ledde till att Mourinho fick lämna jobbet. In kom istället Ryan Mason, och är det något en nytillsatt tränare kan bidra med så är det en positiv injektion. Jag tror laget är fast övertygade om att nå topp 4 i ligan och då finns inte utrymme för något annat än tre poäng mot tabelljumbon.

Tabelljumbon får det tufft mot Ryan Masons Spurs

Efter förlusten i ligacupfinalen mot Manchester City är det fullt fokus på ligaspelet för Tottenham. Laget ligger på sjundeplats, 53 poäng, och har ett antal lag man behöver passera för att nå den åtråvärda fjärdeplatsen. Det kommer krävas i stort sett full pott för Spurs härifrån och in i mål, något som Ryan Mason har fått i uppdrag att lösa.

Den före detta Tottenham-spelaren är ett välkänt namn inom klubben som känner spelare och ledare väl. Det här tror jag kan vara till fördel för Tottenham som söker en snabb förbättring av det som Jose Mourinho inte lyckades med under sin tid. Segern mot Southampton senast i ligan var blytung och gör att laget nu kan fortsätta tro på Champions League-spel nästa säsong.

Hemma på Tottenham Stadium har man vunnit fyra av de fem senaste ligamatcherna. Nu kommer ligans i särklass svagaste lag på besök, Sheffield United, som redan är klara för nedflyttning. Motivationen är således inte på topp hos gästerna som förlorat 14 av 16 bortamatcher denna säsong.

För Tottenhams del saknas Ben Davies medans gästerna kommer till spel utan O’Connell, Sharp, McBurnie och Basham. När lagen möttes tidigare under säsongen vann Spurs med 3–1. Jag tror på liknande siffror här där skillnaden i motivation och spelarkvalitet blir tydlig. Ryan Mason in istället för Mourinho tror jag var det bästa som kunde hända Spurs i detta läge och räknar med tre nya poäng för London-klubben under söndagen.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x