Speltips

Match/event
Tyskland - England
Datum
07/06 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
1X & mellan 1-4 mål i matchen
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Tyskland – England 7/6

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 6 juni, 2022

Ännu en stormatch på schemat i årets Nations League då Tyskland tar emot England imorgon. Det är andra omgången i grupp A3 och England kommer till denna match med en oväntat förlust mot Ungern i den första omgången. Viktiga poäng på spel!

Ingen bra start

England tog sig lätt vidare till VM efter att man överlägset vann sin grupp med 26 poäng och en målskillnad på +36. Efter det så har man spelat två stycken träningsmatcher och vunnit båda med fem gjorda mål sammanlagt. Så att England är riktigt bra just nu är ett faktum, men man fick verkligen inte en bra start på detta Nations League. Det var Ungern som man hade i den första omgången där man såklart stod som stora favoriter. Men trots det så förlorade man med 1-0 och kommer alltså till denna match med noll poäng.

Man hade inget att klaga på då man ställde upp med ett riktigt bra lag med bland annat Kane, Mount, Alexander-Arnold och så vidare. Men trots det så gick det långt ifrån som man ville. Det slutade med att Szoboszlais straffmål var det som skiljde lagen åt och man fick helt enkelt lämna Ungern med noll poäng.

Dödens grupp?

Tyskland kommer till denna match med ett poäng efter en delad pott med Italien i den första matchen som slutade 1-1. Tyskland hade kunnat åka hem med samtliga poäng då dom enligt mig var det bättre laget. Men trots det så var det ändå hemmalaget som tog ledningen efter ett mål av Pellegrini, Tyskland kvitterade rättvist bara tre minuter efter det och matchen slutade 1-1 som sagt.

Tyskland borde ändå vara hyfsat nöjda med en poäng då det trots allt var på bortaplan man spelade. Detta är enligt mig dödens grupp i årets Nations League så att ta poäng på bortaplan mot då Italien och England kommer nog spela stor roll i jakten om förstaplatsen. Nu ska man ta sig an ett England som då som sagt kommer från en dålig insats i sin första match och tar man samtliga poäng imorgon så ligger man bra till.

Speltipset

Viktiga poäng står på spel i dödens grupp när Tyskland tar emot England. England som jagar sina första poäng efter en tung förlust mot Ungern i den första matchen. Speltipset blir 1X och att det blir mellan 1-4 mål i matchen till 1,65 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x