Speltips

Match/event
Tyskland - Italien
Datum
14/06 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
1X, U11.5 hörnor & mellan 1-4 mål i matchen
Odds
1,76
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Tyskland – Italien 14/6

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 13 juni, 2022

Det är dags för Tyskland att möta Italien ännu en gång i Nations League då vi nu är inne i den fjärde omgången. Senast dessa två möttes för bara några dagar sedan så slutade matchen 1-1 men enligt mig så var Tyskland det bättre laget och förtjänade samtliga poäng. Återstår att se hur detta slutar!

Tre raka kryss

Tyskland har enligt mig varit det lag som imponerat mig mest i denna grupp. I samtliga matcher dom spelat så tycker jag dom förtjänat att vinna men dom har inte haft något flyt alls. Tre av tre matcher har slutat lika och man har alltså bara tre poäng inför denna fjärde omgång. Som jag nämnde tidigare så tyckte jag att Tyskland förtjänade samtliga poäng senast dom mötte Italien för bara några dagar sedan. Men på förhand så är ett kryss på bortaplan mot Italien ändå godkänt.

Nu är vi inne i den fjärde omgången och förvånansvärt nog så är det Ungern som ligger på en andraplats efter att man lyckades vinna mot England i den första omgången och sedan kryssade man mot just Tyskland. Men tyskarna kan med en vinst imorgon gå upp på förstaplats, förutsatt att Ungern inte vinner mot England.

Obesegrade än så länge

Italien smygstartade detta landslagsuppehåll med ett möte mot Argentina i den så kallade UEFA Cup of Champions finalen som man då fick stryk i med 0-3. En sån start på detta uppehåll ville man såklart inte ha och jag blev överraskad när dom sedan tog poäng mot Tyskland bara några dagar efter förlusten mot Argentina.

Man har sedan förlusten mot Argentina för två veckor sedan, gått obesegrad genom dödens grupp så här långt. Nu är det dags för ett andra möte mot Tyskland och så länge man tar poäng imorgon så ligger man riktigt bra till inför de två sista omgångarna som spelas under september månad.

Speltipset

Andra matchen mellan Tyskland och Italien ska spelas och den första slutade 1-1. Italien leder gruppen men efter imorgon så kan allt ändras. Speltipset blir 1X, under 11.5 hörnor och mellan 1-4 mål i matchen till 1,76 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x