Speltips

Match/event
Tyskland - Ungern
Datum
23/09 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
U26.5 avslut i matchen
Odds
1,73
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Tyskland – Ungern 23/9

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 22 september, 2022

Vi riktar fokuset mot dödens grupp i detta Nations League när Tyskland tar emot Ungern i en riktigt viktig match. Ungern som inför Nations League drog igång, var stora underdogs i denna grupp, vilket inte var så konstigt med tanke på vilka man har i sin grupp. Men just nu så leder man gruppen med två matcher kvar att spela. Intressant möte väntar!

Ungern etta i nuläget

Ungern har nog imponerat på alla under de första fyra omgångarna i Nations League. Man hamnade i dödens grupp tillsammans med då Tyskland, Italien och England. Tre av världens bästa landslag skulle man ta sig an och hittills har man gjort det riktigt bra. Man leder som sagt gruppen efter fyra spelade omgångar där två av två vinster mot England har gjort skillnaden. Den senaste matchen man spelade var mot England på bortaplan där man vann med hela 0-4. Och innan det så kryssade man mot just Tyskland.

Nu har man två matcher kvar att spela och försöka behålla denna förstaplats. Det är ingen lätt uppgift man har framför sig då det är Tyskland först på bortaplan, och sedan har man Italien kvar i den sista omgången. Det skulle vara riktigt stort för Ungern ifall att man lyckas vinna denna grupp, alla gillar en bra underdog historia!

Goda chanser att vinna gruppen

Tyskland befinner sig på andraplats med ett poäng bakom Ungern och ett poäng före Italien. Så det kommer att avgöras nu på dessa två sista omgångarna om vem som kommer att gå vidare. Tyskland har alltså väldigt goda förutsättningar då man, trots att Ungern är etta, får säga att Ungern på hemmaplan ska vara den lättaste matchen i denna grupp. Men det gäller för Tyskland att inte underskatta Ungern för då kan man bli sårade och det kan kosta Tyskland sina chanser att vinna gruppen.

I sin sista omgång så har man England som just nu då ligger sist i gruppen men har fortfarande chans att slippa nedflyttning. Så den matchen kan bli riktigt tuff för Tyskland vilket innebär att man såklart då vill ta samtliga poäng i denna match för att då förhoppningsvis slippa behöva vinna den sista matchen.

Speltipset

Viktiga poäng står spel i dödens grupp, 1-1 slutade det senaste dessa två möttes och nu är det en förstaplats som ska spelas om. Speltipset blir under 26.5 avlust i matchen till 1,73 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x