Speltips

Match/event
Vinnare Grupp B
Datum
11/06 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Belgien
Odds
1.72
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Vinnare Grupp B – Speltips

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 11 maj, 2021

Belgien är inte direkt en outsider inför sommarens mästerskap, utan ses av många som en av stora guldfavoriterna. Man tog VM-brons 2018 efter att ha blivit utslagna av de regerande världsmästarna Frankrike i semifinalen. Laget känner de flesta till då det till stor del består av spelare vi ser dag ut och dag in i Europas allra bästa klubbar. I sommarens EM har man lottats in i Grupp B tillsammans med Danmark, Ryssland och Finland – Inget motstånd som skrämmer ett belgiskt stjärnspäckat landslag. Jag tycker vägen till gruppseger ser lättframkomlig ut för Belgien och väljer att spela dem som gruppetta till fina 1.72 hos Expekt.

Hitta alla nyheter och statistik kring EM 2021 här

Sista chansen för Belgiens gyllene era?

Visst, lastgamla är dem inte De Bruyne, Lukaku och Courtois. Men det finns en generation av belgiska spelare som när de slog igenom för ett antal år sen förutspåddes leda detta belgiska landslag till stora framgångar. Så har inte varit fallet och med undantag för VM-bronset 2018 har troféerna lyst med sin frånvaro. Sommarens EM kan bli det sista för spelare som Vertonghen, Mertens, Witsel och Hazard under en tid då de fortfarande spelar på den högsta nivån.

Tur är det väl då för Belgien att man går in till sommarens mästerskap med flera av dessa spelare i storform. Lukaku, Serie A-mästare med Inter, har en av sina bättre säsonger i karriären bakom sig där han gjort över 25 tävlingsmål. De Bruyne, Premier League-vinnare med Manchester City, har stått för ännu en fantastisk säsong där han varit en av Premier Leagues allra bästa spelare. Lägg därtill Mertens, Tielemans och Hazard så ser Belgiens chanser att nå långt i sommarens EM ljusa ut.

Belgien öppnar sitt mästerskapsäventyr mot Ryssland den 12 juni, ett Ryssland som inte imponerat i varken Nations League eller påbörjat VM-kval. Efter Ryssland är det dags för Belgien att ta sig an gruppens främsta utmanare om förstaplatsen, Danmark. Danmark ser bättre ut än på länge och kan säkerligen göra ett bra mästerskap. Men att man skulle välta Belgien och sno åt sig förstaplatsen i Grupp B tror jag inte. Belgien avslutar sedan mot gruppens förväntade slagpåse, Finland. En match man inte kommer ha några problem med att vinna.

Speltips

Hotet mot detta speltips är Danmark. Vinner Belgien mot Danmark känner jag mig övertygad om att spelet hittar hem. Att vi med dessa förutsättningar ges 1.85 på Belgien som gruppvinnare tycker jag är generöst.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x