Speltips

Match/event
Skidskytte-VM herrar 20km
Datum
17/02 - 2021
Matchstart
14:30
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
2.20 - 7.50
Rygga Spelet
Skidskytte

Skidskytte-VM Herrar 20km

Speltips Vintersport
David Holmqvist
Publicerad: 16 februari, 2021

Dessvärre sitter endast 1 av 3 speltips till damernas skidskytte under Tisdagen, men bara en unit – då högoddsaren satt! Vi får vara nöjda med det tillsammans att Hanna Öberg nu lyckades plocka ett silver efter en enastående prestation i spåret och på vallen! Tjeckiskan Davidova plockade hem guldet efter att ha skjutit fullt!

Johannes Thinges-Böe tuffa VM hittills!

Han är den snabbaste i spåret utan tvekan och åker ofta över 20 sekunder snabbare än den nästsnabbaste. Dessvärre har han endast plockat en bronsmedalj på de två individuella tävlingarna då han bommat något mer än vanligt på vallen! Trots de tuffa individuella tävlingarna hittills plockade han fortfarande ett guld i mixed stafetten!

I jaktstarten i söndags fick Johannes börja 22 sekunder efter startande Martin Ponsiluoma. Återigen hade han det tufft på vallen och bommade två skott, men med de tuffa förhållandena som var så var det endast två stycken som sköt 0, och det var 1:an och 2:an! På spurtspåret blev han omåkt av Sebastian Samuelsson som tog silvret ifrån honom och han fick nöja sig med bronsvalören!

Två svenska medaljer på två herrtävlingar!

Martin Ponsiluoma var Fredagens största skräll. Han sköt tillsammans med fransmännen Desthieux 0 bommar och skidåkningen var fenomenal! Väldigt tidig in i mål på sprinten och fick länge sitta och titta på andra för att se ifall andra skulle hinna ikapp honom! Två fransmän var väldigt nära att komma ikapp och Desthieux var 11 sekunder efter och Jacquelin var 12 sekunder efter TROTS ett bommat skott!

Sebastian Samuelsson var den som plockade medalj under Söndagens jaktstart! Trots att han startade några sekunder efter stjärnor som Fillion Mailet och Thinges Böe var han den dominerande på vallen! Endast han och Jacquelin sköt 0 bom och det var det viktigaste. På slutvarvet, efter skyttet, gick Samuelsson och Thinges Böe ut samtidigt. Med tanke på att Böe skjutit två straffrundor hade han gått väldigt snabbt i spåret och förhoppningen var att han skulle vara trött. De låg länge i rygg på varandra men med bara cirka 100m kvar går Samuelsson om och har de starkaste benen vid en spurt. Silvermedalj till Sverige där de fruktansvärt fina skotten var avgörande!

Dagens speltips

Trots att Jacquelin hittills gjort ett fantastiskt VM tror jag att han kan få en off-day imorgon då det ofta är hit or miss totalt! Det som han är väldigt duktig på dock är att skjuta snabbt och oddset på att han leder efter första skyttet är fint att lägga en liten slant på! Fransmännen har fortfarande starka kort och jag tror det blir revansch för en annan denna onsdag! Sebastian Samuelsson har även han hittills haft ett bra VM och vi får ett fint odds på topp 6 placering!

Därför väljer jag att spela på Quentin Fillion Maillet topp 3 till oddset 2.75 hos William Hill (1.5units)

Emelien Jacquelin leder efter första skyttet till oddset 7.50 hos William Hill (0.5units)

Att Sebastian Samuelsson kommer topp 6 till oddset 2.20 hos Bet365 (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

Tipwin
100% upp till 1000 kr
  • Grym bonus
  • Bra spelutbud
  • Simpel design
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Tipwin
Lanserat:
februari, 2011
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
No
BankID:
No
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
3.8/5
Introduktion
Tipwin är ett Maltesiskt spelbolag som grundades 2011, beviljades Svensk licens 2018 och har sedan dess varit verksamma i Sverige. Det är ett internationellt spelbolag som erbjuder spel i många länder runtom i världen. Läs vidare i vår recension för mer information.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 5x
Hemsida
Tipwin.se