Speltips

Match/event
Golden State Warriors - Memphis Grizzlies
Datum
08/05 - 2022
Matchstart
02:30
Spelbolag
Spel
Warriors vinner & Steph Curry gör Ö21.5 poäng
Odds
1,66
Rygga Spelet
Speltips Basket

Warriors – Grizzlies 8/5

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 6 maj, 2022

Det är dags för game 3 mellan Golden State Warriors och Memphis Grizzlies och denna gång är det Warriors som har fördel med hemmaplan. Det står i nuläget 1-1 i matcher vilket är ett helt okej resultat för Warriors att ta med sig till två raka hemmamatcher. Det har varit två extremt jämna matcher hittills och jag tror det blir likadant i dessa två hemmamatcher för Warriors. Intressant game 3 med ett lag som kommer att ta ledning i matcher!

Viktigt med en vinst på bortaplan

Warriors står som favoriter att ta sig vidare ur denna matchserie men Grizzlies har visat under båda första matcherna att det kommer bli en tuff matchserie för Warriors. Man förlorade första matchen med bara ett enda poäng och sen vann man den andra med fem poäng. Så två riktigt jämna matcher har det varit fram tills nu och jag tror som sagt att det kommer vara fallet under hela matchserien. Nu ska Grizzlies spela på bortaplan och man var starka på bortaplan mot Timberwolves men Warriors är ett betydligt bättre lag. 

Man ska nog inte förvänta sig att man vinner mer än en match av dessa två raka bortamatcher utan istället försöka att inte förlora båda två. Skulle man komma tillbaka till hemmaplan med en 2-2 ställning så kommer det att gynna Grizzlies då dom har hemmafördel. Så det sätter lite mer press på Warriors som då såklart kommer vilja ha en 3-1 ledning inför game 5.

Ja Morant har varit riktigt bra

Ja Morant har verkligen tagit sitt spel till en ny nivå nu i slutspelet och har visat att han kan leda sitt Grizzlies till framgång. Han har gjort två bra matcher mot ett starkt Warriors och mycket kommer att hänga på honom även i dessa två kommande bortamatcher. En som inte varit i sin form under de två första matcherna mot Warriors är Desmond Bane som gjort nio och fem poäng. Under matchserien mot Timberwolves så gjorde han 17,16, 26, 34, 25 och 23. Så Grizzlies skulle verkligen behöva Bane i hans toppform för att ha chans att få med sig iallafall en vinst i dessa två raka bortamatcher.

För Warriors del så handlar det om att fortsätta som man gjort och se till att vinna försöka vinna båda dessa hemmamatcher för att komma till game 5 med en 3-1 ledning. Steph Curry är och kommer vara Warriors viktigaste spelare under hela slutspelet och hittills har han inte svikit sitt Warriors och jag tror inte att han kommer göra det denna match heller.

Speltipset

Intressant game 3 mellan två starka lag som vunnit varsin match så här långt. Det betyder att ett av lagen kommer att ta en 2-1 ledning inför game 4 och jämt kommer det att bli. Jag tror att Warriors kommer se till att man tar vara på att man lirar på hemmaborg och tar en 2-1 ledning här. Speltipset blir att Warriors vinner och att Steph gör över 21.5 poäng till 1,66 hos Bet365.

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x